D
Dean
Guest
skype adresi değişmedi demi aynı bende şuan kendisi online değil. 23.00 demişti ama
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anlaşılmadı?adam alt kanal acmada bizim tekniği calip bize sattı buda iii
adam alt kanal acmada bizim tekniği calip bize sattı buda iii
Bilmeyen o kadar kişi bilmiş oldu sen istisna kaldın.![]()
Yazdığın mesaj iftiradır. FGA ya senin konun hangisi ise bilmiyorum fakat uzun zaman önce söylemiştim.diyomki kendi forumunda yazdım bu tekniğin babası benim ve bu forumda adminlerden birine verdim verdiğim gun cozdum diye msj attın yeterince ANLASILDI MI?
---------- Mesaj saat 01:42:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:42:07 civarında gönderildi. ----------
beyin fırtınasında yuzeysel anlattım ben bunu herkes biliyor
Millet çözmüş kavgasını ediyor ben hala bilmiyorum biri bana pm geçsin büyük sevaba giricek![]()
m ye gerek yok sana dediğim gmaile yukseltım g+ yapma yeterince acık mı
m ye gerek yok sana dediğim gmaile yukseltım g+ yapma yeterince acık mı
http://www.ytpara.com/194071-post12.html
Sizin postunuz bu, çok iyi hatırlıyorum o günü.Ama işte ben bu yöntemi denedim, bekledimde acaba atladığım bir yermi var?
hocam uygun zamanda teamdan yapalım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.