Pars Yazılım
Yasaklanmış
Güzel denicem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dene dene inşallah olur.. sonra ben yalancı cıkacagım @nescafe3in1 sen kullanmadın mı daha nereye kayboldun
yalancı çıkacak bir şey yok abi.
bunun garanti bir yöntemi zaten olamaz ama telif ihtimalini düşürmesi bile yeter.
üzerinde bir baskı hissetme yani buraya konu açmışsın bizlerle paylaşmışsın olmazsa da can sağlığı.
böyle bir programdan haberi olan, kullanan bir çok kişi gelipte bunu burda paylaşma cömertliğini göstermez. belki bende dahil.
Allah razı olsun. Herkese bol kazançlar.
dene dene inşallah olur.. sonra ben yalancı cıkacagım [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] sen kullanmadın mı daha nereye kayboldun
вєякαη;267562' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler
Burda da sony vegas ' la anlatmış![]()
bunuda deneyin isterseniz .
(2013) How to upload video without getting Copyright or Blocked Worldwide (part 2/2) - YouTube
evet arkadaşlar uzun videoda denedim camtasia nın yapamadığını yaptı gerçekten,video EŞLEŞEN VERMİYOR ARTIK bunun free versiyonunu buldukmu işlem tamam ))
paylaşım için ayrıca teşekkürler..
kardes simdi bu program vudeoyu orjinali gibi mi veriyo sana yoksa crop yaptıktan sonra videonun belli kisimlari gidiyor mu. eger gidiyorsa buju izleyen olurmu hic sanmıyorum. yzni ben o sekilde baska prgramkar la da yapiyorm videonun sagi solu kesik seklnde
videonun köşelerini kesiyorsun öyle convert ediyor,ama reklam kötü görünüyor,bu şekilde kullanılamaz bence
Burda da sony vegas ' la anlatmış![]()
bunuda deneyin isterseniz .
(2013) How to upload video without getting Copyright or Blocked Worldwide (part 2/2) - YouTube
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.