[ GUNUN BOMBASI ] herkes buraya

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
dene dene inşallah olur.. sonra ben yalancı cıkacagım [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] sen kullanmadın mı daha nereye kayboldun

dene dene inşallah olur.. sonra ben yalancı cıkacagım @nescafe3in1 sen kullanmadın mı daha nereye kayboldun

yalancı çıkacak bir şey yok abi.
bunun garanti bir yöntemi zaten olamaz ama telif ihtimalini düşürmesi bile yeter.
üzerinde bir baskı hissetme yani buraya konu açmışsın bizlerle paylaşmışsın olmazsa da can sağlığı.
böyle bir programdan haberi olan, kullanan bir çok kişi gelipte bunu burda paylaşma cömertliğini göstermez. belki bende dahil.
Allah razı olsun. Herkese bol kazançlar.

yalancı çıkacak bir şey yok abi.
bunun garanti bir yöntemi zaten olamaz ama telif ihtimalini düşürmesi bile yeter.
üzerinde bir baskı hissetme yani buraya konu açmışsın bizlerle paylaşmışsın olmazsa da can sağlığı.
böyle bir programdan haberi olan, kullanan bir çok kişi gelipte bunu burda paylaşma cömertliğini göstermez. belki bende dahil.
Allah razı olsun. Herkese bol kazançlar.

destegin için çok saol kardesım ..... sendende ALLAH razı olsun . amacımız yararlı olmak mılletle eglenmek degıl

bu sadece videoyu crop ediyor?
sadece videoyu üstten alttan yanlardan silmek başka bir işe yaradığını görmedim.

bu işlem benim botumda da var.
ücretsiz istiyorsanızda
sony vegas, wondershare , video crop programlarının hepsine bulabilisiniz. bence çok ahım şahım değil bu program.

deniyorum şuan olursa konuya yazacağım tekrar.

Olumlu arkadaşlar bi kanal vardı her videosu eşleşen veriyordu. denedim sonuç olumlu. Güzel paylaşım tşkler.

evet arkadaşlar uzun videoda denedim camtasia nın yapamadığını yaptı gerçekten,video EŞLEŞEN VERMİYOR ARTIK bunun free versiyonunu buldukmu işlem tamam ))
paylaşım için ayrıca teşekkürler..

evet arkadaşlar uzun videoda denedim camtasia nın yapamadığını yaptı gerçekten,video EŞLEŞEN VERMİYOR ARTIK bunun free versiyonunu buldukmu işlem tamam ))
paylaşım için ayrıca teşekkürler..

kardes simdi bu program vudeoyu orjinali gibi mi veriyo sana yoksa crop yaptıktan sonra videonun belli kisimlari gidiyor mu. eger gidiyorsa buju izleyen olurmu hic sanmıyorum. yzni ben o sekilde baska prgramkar la da yapiyorm videonun sagi solu kesik seklnde

Eşleşenden çok ''Dünya Geneli Yasaklandı'' atlatabiliyormu hocam?

Şimdi kendi işimizi kendimiz görecez ve birazdan deneyip sonucu buraya yazacam :)

kardes simdi bu program vudeoyu orjinali gibi mi veriyo sana yoksa crop yaptıktan sonra videonun belli kisimlari gidiyor mu. eger gidiyorsa buju izleyen olurmu hic sanmıyorum. yzni ben o sekilde baska prgramkar la da yapiyorm videonun sagi solu kesik seklnde

videonun köşelerini kesiyorsun öyle convert ediyor,ama reklam kötü görünüyor,bu şekilde kullanılamaz bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri