İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun: Şıkkına Oy verenler hayatı boyunca hep başkalarından medet umarlar, kendileri emek vermeden kolay yoldan herşeye ulaşmak isterler ve hayatları boyunca hep böyle yaşarlar.

İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın: Sürekli araştırırlar, sürekli bir şeyler dener gece gündüz demeden uyumadan çalışırlar ve emeklerinin karşılığını her daim hayatları boyunca alırlar.

Oyların özeti bu kimse alıntılayıp saçma sapan şeyler söylemesin gerçekler bunlar.

İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun: Şıkkına Oy verenler hayatı boyunca hep başkalarından medet umarlar, kendileri emek vermeden kolay yoldan herşeye ulaşmak isterler ve hayatları boyunca hep böyle yaşarlar.

İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın: Sürekli araştırırlar, sürekli bir şeyler dener gece gündüz demeden uyumadan çalışırlar ve emeklerinin karşılığını her daim hayatları boyunca alırlar.

Oyların özeti bu kimse alıntılayıp saçma sapan şeyler söylemesin gerçekler bunlar.

Hocam ben Serbest olsun'dan yanayim ama sizin yazdiginiz gerceklere uymuyorum. :)

son dakikada oyumu kullanacam eğer eşit girerse son dakkaya ki öyle gidecek gibi gözüküyor oyumu en yüksek teklifi verene satarım :D

İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun: Olayı çözüp parayı kazanana kadardır.

İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın: Olayı çözüp parayı kazandıkdan sonra kazandığı yolda rakip istemez.

Serbest olsun, en etkili kategorileri paylaşmaya başlıyim de Serbest olsun diyenler nasıl dönecek bak :D

Herkes konu içinde hayır hayır diyor da ankette evet diyenler kimler:D

1. Ben 2. iwocan olsa diğer 106 kişi kim çıksın ortaya:D

Buraya yorum yapanlar " Emek verenler " yasaklansin diyor icinde tutamiyor .. :)

Serbest olsun diyenlerde [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] harici göremedim "" Tembel insanlar ..

Zaten akıllı adam içerik paylaşmaz,o konunun haberinin forumda olması gerekirdi,
içerik anlamında değil..

Kimseye tembel vs. demeyelim arkadaşlar. Ben de yasaklansın dedim ama ne yalan söyleyeyim kişisel menfaatimi düşündüğüm için yasaklansın dedim. Site yöneticisi olarak görevim bu anketin açılmasında İbrahim abi'ye destek vermekti. Ama üye olarak siteyi kullanan biri olarak oy verdim, menfaatimi düşünüp yasaklansın dedim. Kimse kimseyi kandırmasın ben emek veriyorum, o tembel diye. Herkesin kendi düşüncesi :)

Ya da boş verrrr. Serbest olsun bundan sonra.

Youtube sıralama algoritmasını değiştirdi
Sadece eski kanallar izleniyor

Neden eski spam kanallar uçtu zannediyorsunuz
İzlenim alamadıktan sonra zaten etkili içerik diye bir şey kalmıyor.

Bundan sonra parayı sadece videolarını izletebilenler kazanacak...

Son düzenleme:
[MENTION=11620]era[/MENTION] eğer kimin hangisine oy kullandıgını çıkarabiliyorsa şu serbest olsuna oy kullananlar yüzde 90 nı botla kanal çekmiyorsa bende bisey bilmiyorum :) Botla çekmiyorsa bile vds ile spam yapıyordur .. :) Bunu bile bile fark kapaniyor gozumuzun onunde :))

Karşısındakini çekemeyenler video yu kendi kanalına yukledikten sonra Flag atacak Sahte telif atacak :) Bunlara Hazırlıklı olun

içerik paylaşımları serbest olduğu zaman bu işten para kazanan 6-7 aydır hatta 1 sene 2 senedir çalışan insanların emekleri ne olacak heba mı olacak.Sevmediğin adamın kategorisi paylaş sonra kanalını bul hoopp hemen patlat.Kesinlikle boş bir konu. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]; senin kendi uğraştığın kanalını adam kopyalayıp senin kanalını kapattırmamışydı.Aynı durum olacak yine.

bence serbest olsun kazanacak çünkü her toplumda olduğu gibi bilgisiz insanların, bilgili insanlardan daha fazla olması.. Sakın yanlış anlaşılmasın, belki bu cümleden bir art niyet çıkaracaksın ben daha açık konuşuyum; bu portalda youtube konusunda bilgili, tecbürübeli kişiler sayılı bunlar, gerek isminden gerek profil resminden herkes tanıyor az çok.. Bilmeyenler daha fazla olduğu için serbest bırakılsın kazanacak..

Benim görüşüm yasaklansın, kimse kimsenin fikrini gasp etmeye hakkı yok.. Bıraksınlar o kendini savunanlar,soruyorum onlara; 6 ay gece gündüz düşün araştır bi fikir bul adamın biri gelsin burda paylaşsın ardından yt genel bi süzgeç zaten kanal olarak bir arama yapsın senin kanalların ayna gibi çıksın ardından önce kopyalasın hemen peşinden flag atsın [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocama yapan karaktersiz gibi.. Onun için yasaklansın..

[MENTION=11620]era[/MENTION] eğer kimin hangisine oy kullandıgını çıkarabiliyorsa şu serbest olsuna oy kullananlar yüzde 90 nı botla kanal çekmiyorsa bende bisey bilmiyorum :) Botla çekmiyorsa bile vds ile spam yapıyordur .. :) Bunu bile bile fark kapaniyor gozumuzun onunde :))

Karşısındakini çekemeyenler video yu kendi kanalına yukledikten sonra Flag atacak Sahte telif atacak :) Bunlara Hazırlıklı olun

Oylama gizli hocam ya:(

bence serbest olsun kazanacak çünkü her toplumda olduğu gibi bilgisiz insanların, bilgili insanlardan daha fazla olması.. Sakın yanlış anlaşılmasın, belki bu cümleden bir art niyet çıkaracaksın ben daha açık konuşuyum; bu portalda youtube konusunda bilgili, tecbürübeli kişiler sayılı bunlar, gerek isminden gerek profil resminden herkes tanıyor az çok.. Bilmeyenler daha fazla olduğu için serbest bırakılsın kazanacak..

Benim görüşüm yasaklansın, kimse kimsenin fikrini gasp etmeye hakkı yok.. Bıraksınlar o kendini savunanlar,soruyorum onlara; 6 ay gece gündüz düşün araştır bi fikir bul adamın biri gelsin burda paylaşsın ardından yt genel bi süzgeç zaten kanal olarak bir arama yapsın senin kanalların ayna gibi çıksın ardından önce kopyalasın hemen peşinden flag atsın [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocama yapan karaktersiz gibi.. Onun için yasaklansın..
Zaten yapiyolar hocam söyledikleriniz birşey degistirmiyor mnote un kanali buna en büyük ornek.

Bizim insanimiz hep böle.baskasinin üstüne basip geçmeyi sever bizim insanimiz.

2 si de cıksın valla ne olacaksa olsun bakalım neler olacak ama forum feci karışacak

Bende paylasimdan yanayim bu tanimlarla alakam yok uzaktan yakından gözlerim yanana kadar calisiyorum videolarim sayesinde çok kişi paralari Cukka yapmistir emin ol.

Herşey full acilsin el mi yaman beyni yaman gorelim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri