Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
Merhabalar bugün oluşmuş bir sorunumu sizlerle paylaşmak ve bilgisi olanlardan bilgi almak istiyorum toplamda 3 adsense hesabım mevcut 3 adsense farklı pc ve internet hatları ile yönetilmekte.

Adsense bağlı kanallar tek tek "Bu hesabın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin" dün gece bir adsenseme bağlı 4 kanalımın (izlenimleri ve kazançları yüksek) kanalların para kazanmaları devre dışı kaldı,kanalların mail hesaplarına önceden bir kanalın para kazanmaları gittiğinde mail geliyordu ama şimdi tek bir mail bile yok. Sabah kontrol ettiğimde diğer kanalların para kazanmaları açık 4 kanalın ayrı ayrı para kazanma kapanmış sanki partnerde ki gibi,diğer kanalları etkilemedi.

Yine az önce kontrol ettiğimde yine yüksek izlenimli ve kazançlı 2 kanalımın daha para kazanma özelliği devre dışı bırakılmış,bu durum diğer adsense hesaplarımdada bu şekilde hiçbir çözüm üretemedim ve bu durumun ne olduğunu çözemedim.

Bilgisi olanlar ya da bu durumu yaşayan arkadaşlar yazarlarsa memnun olurum.

Para kazanması devre dışı olan kanalları silip 4-5 saat sonra açtığımızda tekrar kanallar para kazanmaya açılıyor fakat kanalların para kazanmaları yine gidiyor :(

Bu yeni olan birşey değil
Para kazanma gider bildik yöntemlerle açarsın.
Daha sonra büyük ihtimalle 1 hafta içerisinde tekrar para kazanma gider ve tekrar açarsın. Pardon sonradan farkettim. Sıkıntı tüm kanalların birden değil birkaç gün içerisinde para kazanmalarının gitmesi.

Son düzenleme:
2 adsensede tüm kanalların para kazanması gitti.Bu kanalların hepsini sildim şuan yeni kanal bağlasam yine gider mi para kazanma? Deneyen bilen var mı?

adsenseye kanal bağlamaya korkuyorum napcaz şimdi :( siz ne yapıyorsunuz

para kazanmanın kaybolması eğer adsenseye bulaşmışsa o kanalları başka adsenseye taşımak çok büyük hata. eğer kanal partnere taşınabiliyorsa taşınacak yoksa kökten silinecek, adsense sıfırlanmadan başka türlü kurtuluş yok.

Adsensenizde hiç mimli kanalınız yok muydu? Ne bilim telif olur dünya engeli olur vs. Kanallarınızın hepsi temizken mi kapatmış adamlar :/ Benim adsensem de 2 kanal bağlı çok şükür bir sıkıntı yok ama tedirgin etti bu durum

Son 3 ayda Adsense bizi kanser etti.
Resmen İnce hastalığa yakalandık.
Yaptığı şeyler nedir ne değildir hiçbirşey belli değil.
Eski-Yeni demeden tüm Adsenselere bunu uyguluyor.
Sebebini yazsa o sebepten kurtulacağız ama bir sebepte yok.
Mail felanda bildirim yapmıyor, el mahkum yine bekleyeceğiz.

Kanalları Quiz'e taşıdım adsense ödedi hafif bir pişmanlık yaşadım, Adsense tekrar böyle şeyler yapmaya başladı yine iyiki kanallar Quiz'de diyorum.
3 aydır Dengemizi öyle bir bozduki neye üzülüp neye şaşıracağımızı bilmiyoruz artık.
:D

10 abone 1k şartını dolduranlar $ yakma işlemini yapıp hemen Quiz'e itelesinler kanalı.
Kanallar Quiz için elverişli değilse yapacak birşey yok.
Ya bekleyecekler yada kanalları silecekler.
Herkese geçmiş olsun.

Kazanması giden kanalı açıp partnere geçiren arkadaşlar vardı, onların para kazanması tekrar gittimi durum nedir ?

Kapanma olayı olmuyosa tüm hesapları sildim açıp partnere geçirecem tek tek sağol hocam

hocam şimdi gmail ile silip sonra tekrardan aktif edip de mi partnere ekliyorsunuz bilgilendirebilir misiniz acaba beni? Bu yöntem ile farklı adsenseye ekleme yapabilir miyiz?

Beyler başka var mı partnere geçiripte para kazanması gitmeyen . Bizde öyle yapalım adsenseden hayır yok madem .
Ben sistemsel olduğunu düşündüm bu işin ama yt nin saçmalıklarından biri gibi duruyor gene . En azından bi açıklama yapsaydı da ona göre önümüzü görseydik 2 gündür boş boş dolanıyoruz .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ben partnere taşımaya başladım para kazanması şuan duruyor sıkıntı yok. gideceğini de sanmıyorum çünkü adsense den koparıyorsun kanalı sağlamken. akşam'a doğru adsense tamamen sıfırlanır. yöneticiyi değiştirip yeni kanal ekleyeceğim adsenseye sonuçları buraya yazarım geçmişten kalan deneyimlere göre adsense temizlenikten sonra para kazanmanın tekrar açılması gerek.

Eylül ayında partnerlere 1 ay içerisinde 300 kanaldan kapanmamasi şartı getiriliyor.
Bu kısıtlamanın adsenseler içinde getirilmiş olması muhtemel.

Adsensesinde şimdiye kadar hiç kanalı kapanmayıpta para kazanması giden varmıydı?

Arkadaşlar adsenselerin para kazanması gitmesi yanında para kazanma kapandı hangi kanaldan olduğu belli değil biz hangi kanalı silcez işlem yapıcaz belli dğeil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri