Kiwi.com 800.000 dolara satıldı

Kiwi satan arif abi ile konuştum.O satmış evet ama o domain onun değil müşterisinin

bu kişiyi 2009 yılda aradım matematik.com a 150 000 dolar demişti sanırım odtu akademisyendi de ilk domain ler çıktığında nerdeyse tüm domainleri almış şuan bakan arkadaş sanırım onun yardımcısı ...

O adamın şuan yatları katları vardır hocam. :) Yalan değil. fikra.net'i satmış. tatil.net de bu adamdaydı yanlış hatırlamıyorsam onuda satmıştı R10'da bir arkadaşa.

Yurt dışında gözünü açan 90 yıllarda domainleri kapmış. Aynı şey şuan gelişmekte olan ülkelerde. Azerbaycan kaynaklı domainlere yatırım yapmayı düşünmüştüm bir ara ama en az 10 yıl beklemek gerek diye vazgeçtim.

nokta A.Ş (izlesene.com, doviz.com,sinemalar.com vs...) bunları zengin eden domain satışlarıdır. ve amerikada gelişmeleri görmüşlerdir.

Domainlerde şimdiki gibi alınmıyormuş ozaman fax çekiyormuşsun :)

Yurt dışında gözünü açan 90 yıllarda domainleri kapmış. Aynı şey şuan gelişmekte olan ülkelerde. Azerbaycan kaynaklı domainlere yatırım yapmayı düşünmüştüm bir ara ama en az 10 yıl beklemek gerek diye vazgeçtim.

nokta A.Ş (izlesene.com, doviz.com,sinemalar.com vs...) bunları zengin eden domain satışlarıdır. ve amerikada gelişmeleri görmüşlerdir.

Domainlerde şimdiki gibi alınmıyormuş ozaman fax çekiyormuşsun :)

O değilde bana güzel fikirler verdin dostum. Ben hiç bu açıdan bakmamıştım. :) Öyle jenerik domainleri azerbaycanca bile olsa kapatsam 10 değil 20 sene beklerim. Ben edemedim bari çocuklarım torunlarım rahat etsin :D

O değilde bana güzel fikirler verdin dostum. Ben hiç bu açıdan bakmamıştım. :) Öyle jenerik domainleri azerbaycanca bile olsa kapatsam 10 değil 20 sene beklerim. Ben edemedim bari çocuklarım torunlarım rahat etsin :D

gelişmekte olan ülkelerin domainlerini gözlemleyip almak mantıklı ama dediğim gibi en az 10 yıl beklemek gerek.

Birde bu ülkelerde yaşayan arkadaşlara danışmak lazım. Forumda baya kişi var fikir sahibi olabilirsiniz ;)

valla helal olsun adam sanal alemin müteahhiti olmuş bildiğin :p

Her yatırımda olduğu gibi bundada para parayı çeker olayı var ama bir yerden başlamak lazım

domain işine girecek arkadaşlara önemli uyarıda bulunayım.

Her gözünüze güzel görünen domain para eder mantığı ile domain ALMAYIN...

Bende 160 kadar (farklı uzantılarda) domain var her yıl 5.000tl gibi yenimeye ücreti ödüyorum paranızı çarçur etmeyin benden söylemesi :)

domain işine girecek arkadaşlara önemli uyarıda bulunayım.

Her gözünüze güzel görünen domain para eder mantığı ile domain ALMAYIN...

Bende 160 kadar (farklı uzantılarda) domain var her yıl 5.000tl gibi yenimeye ücreti ödüyorum paranızı çarçur etmeyin benden söylemesi :)

aynen dostum,pr degeri 0 olan domain zaten bi işe yaramıyor galiba,

Hocam bu kadar pahalıya satın alınıp neden değerlendirilmedi acaba şimdi kafam daha çok karıştı. Adsense reklamları eklemişler siteye birde diğer pizza firmalarını öneriyor.

Şu an bile zaten kim bilir ne kadar kazanıyordur o reklamlardan ama ben hala pizza satmalarını bekliyorum :D

Kiwi meyve ismi olduğundan dolayı değil Kiwi8 isimli bir domainden dolayı bu kadar büyük değere satılmıştır bence.

Kiwi8 bir müzik upload sitesi

halen bu 4 harfli 3 harfli siteler para ediyormu yani alıcıları varmı yoksa teklifmi beklemeliyiz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri