Adam yatırımın kralını yapmış valla![]()
bu kişiyi 2009 yılda aradım matematik.com a 150 000 dolar demişti sanırım odtu akademisyendi de ilk domain ler çıktığında nerdeyse tüm domainleri almış şuan bakan arkadaş sanırım onun yardımcısı ...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adam yatırımın kralını yapmış valla![]()
bu kişiyi 2009 yılda aradım matematik.com a 150 000 dolar demişti sanırım odtu akademisyendi de ilk domain ler çıktığında nerdeyse tüm domainleri almış şuan bakan arkadaş sanırım onun yardımcısı ...
Yurt dışında gözünü açan 90 yıllarda domainleri kapmış. Aynı şey şuan gelişmekte olan ülkelerde. Azerbaycan kaynaklı domainlere yatırım yapmayı düşünmüştüm bir ara ama en az 10 yıl beklemek gerek diye vazgeçtim.
nokta A.Ş (izlesene.com, doviz.com,sinemalar.com vs...) bunları zengin eden domain satışlarıdır. ve amerikada gelişmeleri görmüşlerdir.
Domainlerde şimdiki gibi alınmıyormuş ozaman fax çekiyormuşsun![]()
O değilde bana güzel fikirler verdin dostum. Ben hiç bu açıdan bakmamıştım.Öyle jenerik domainleri azerbaycanca bile olsa kapatsam 10 değil 20 sene beklerim. Ben edemedim bari çocuklarım torunlarım rahat etsin
![]()
domain işine girecek arkadaşlara önemli uyarıda bulunayım.
Her gözünüze güzel görünen domain para eder mantığı ile domain ALMAYIN...
Bende 160 kadar (farklı uzantılarda) domain var her yıl 5.000tl gibi yenimeye ücreti ödüyorum paranızı çarçur etmeyin benden söylemesi![]()
Azerbaycana bulasmayin )
ucak seyahat sitesi acmislar
yeni değil hocam bayadır var
Satış başlı başına reklam mış zaten![]()
Kiwi meyve ismi olduğundan dolayı değil Kiwi8 isimli bir domainden dolayı bu kadar büyük değere satılmıştır bence.
Kiwi8 bir müzik upload sitesi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.