Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ÖZET geçecek var mı bir şey anlamadım?
Ah be hocam bana'da dediler hatta listemde bir kız arkadaşım varayak yapıyordu başta gel misafirimiz ol gel işte internet şirketinde yöneticilik yaptım ekibim var gibisinden ben anladım tabi mega yazmıyor ama şüphelendim beni o eklemişti kız gerçek ama
neyse hem istanbula çağırıyor ağırlamaya gel işimden bağsedeyim diyor gitsemneyse ben salakmıyım öncedende biri demişti sınırsız özellikli internet sitesi ve 2 ortak yardımcı 900 dolardan başlıyor sattıkça kazan dedim ben bilgisayarcı adamım sen beni sizin gibi cahilmi sandın dedim sınırsız özellikli sitemiş hııma
neyse bunlar seri çalışıyorlar işgal ederler siteyi 1-2 saate 3 kağıtçılar zaten orası öyle piramit sistemde hep üsttekinler kazanır
Kesinlikle Buraya Geliceklerdir hatta Site Sahibini Uyarıcaklardır Bu Konuyu Kapat Diye[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]
Ben bu olayı çözemedim.
Kayıt olmak için bir ürün alıyorsun.
Aldıktan sonra birde 2 kişi getirmek zorundasın.
O 2 kişiden de sorumlusun da ne için?
Hadi getirdin peki ya sonra ? Ne iş yapılıyor? Noluyor?
Özet geçebilecek varmı acaba ...
![]()
Herkes arkadaki arabanın hayaliyle para veriyor.
Sonuç olarak onlar kazanıyor
![]()
Ben bu olayı çözemedim.
Kayıt olmak için bir ürün alıyorsun.
Aldıktan sonra birde 2 kişi getirmek zorundasın.
O 2 kişiden de sorumlusun da ne için?
Hadi getirdin peki ya sonra ? Ne iş yapılıyor? Noluyor?
Özet geçebilecek varmı acaba ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.