Nisan Ayi Kazanclari Kesinlesti.Adsense'ye Yansidi.

hocam 3 te 1i yansıdı benim hesaba , 300 dolar gözükürken mesela 100 dolar yansıdı , bu oran çok saçma değilmi

2 farklı adsense im vardı

1. adsense

27,27$ içerik barındırıcılarından bakıp gördüğüm kesinleşmemiş toplam kazançtı. Ödeme ayrıntılarına girip baktım 39,97 $ yazıyor ufak bi farkla ödeme alamayacaktım ama artık alabileceğim. Toplam kazançtan daha fazla olmasının sebebi ne olabilir :)

2. adsense

Oran x 0,76$ şeklinde fakat bu adsense de olan kanallardan biri kapandı onun kazançları ne olduğu hakkında fikrim yok

---

Birde kazançlar ayrıntılarda kesinleşse bile tam raporlardan bakınca henüz kesinleşmemiş orada ne zaman güncellenir oradan bakarak belki kapanan kanallar ile ilgili yorum yapabiliriz.

vay arkadaş f5 eskidi resmen :D

cok buhramlı telif ihtarı alan milyonluk videolarım ...
kapatılan kanallarım
silmek zorunda kaldıgım 100k + videolarım ...

bunalıma girdim uleyn :D

Bende henüz yansımamış martın kazançları gözüküyor daha.

Oran 0,86 çıktı bende ve büyük ihtimalle Youtube kazançları eklenmiş hali bu.

2 farklı adsense im vardı

1. adsense

27,27$ içerik barındırıcılarından bakıp gördüğüm kesinleşmemiş toplam kazançtı. Ödeme ayrıntılarına girip baktım 39,97 $ yazıyor ufak bi farkla ödeme alamayacaktım ama artık alabileceğim. Toplam kazançtan daha fazla olmasının sebebi ne olabilir :)

.

Ozan , su yt den gelen extra kazanclar varya sanirim onlarda bu paralarin icinde, ondan biraz fazla cikiyor, senin durumu da bir tek bu aciklar zaten..

YT ve AFM kazançlarının tamamı kesinleşmiş durumda arkadaşlar.
Extra bir para daha gelmeyecek hepi topu bu :)

evet benimkide gelmiş durumda daha demin belirtmiştim 60$ eklenmemiş diye 6$ kesinti olmuş 54$nisan ayı içi kesinleşmiş kazanç tabi bu ay amak nasip olmucak ama olsun

Sonunda bana da yansımış, sevindiğim nokta Youtube tahmini kazançlar ile Adsense ödenecek tutar ile aralarında 3$ fark olması :D Minumum 300$ kesinti bekliyordum oysa ki...

1368529928-clip-6kb.png

Herkese hayırlı olsun, güle güle harcayın.

maşallah senin kazançlarda kıskandıracak cinsten görüntüyü gördükten sonra ben malmıyım sorusunu sordum kendime :)

Artik ok yaydan cikti :) kulaktan kulaga anlatilacak bu hikaye :)..

Neyse saka bi tarafa Allah agiz tadiyla harcamak nasip etsin..Azmin zaferi diyelim..(ahh bide bende olsa o azim :)

Space ve Adsense | Bir şehir efsanesi :)

Teşekkür ederim hocam, herkes umarım emek harcadığı kadarıyla karşılığını alır zira bu iş sanıldığı kadar kolay değil :D

Beklediğim gibi geldi.Oran 0.85 küsür. Kapanan kanalların kazançlarının yatması çok iyi oldu.

ben baya bi kesinti yaşadım 5.457 tahmini iken 4.637 sonraki ödeme

bu da demek oluyorki eşleşen 3. taraf telif vs yiyen videolarımızın tık gösterim bazlı kazancı geliyor ama satış ortaklıgı kazancı gelmiyor

Space şu an frmun 2. en fazla kazananısın bilindiği kadarı ile :)
Beni geçmişsin helal :)

ben baya bi kesinti yaşadım 5.457 tahmini iken 4.637 sonraki ödeme

bu da demek oluyorki eşleşen 3. taraf telif vs yiyen videolarımızın tık gösterim bazlı kazancı geliyor ama satış ortaklıgı kazancı gelmiyor

Bunlar ABD doları mı yoksa Japon Yeni mi? :)

Strider bu ay geri kaldı :)
canerim benim ya :D

allah gule gule harcamayı nasıp etsın dostum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri