Nisan Ayi Kazanclari Kesinlesti.Adsense'ye Yansidi.

kesinleşmiş kazançlar bende yansıdı (Türkiye)
serkan abi yalnız benim aklımda bir soru oluştu bu kesinleşmiş kazançlar üzerinden tekrar bir kesinti olacak ve ondan sonramı TL hesabımıza gönderecekler parayı bunu merak ediyorum.
cevap yazarsanız sevinirim

Aslında kesinleşmedi. "Ödenmemiş Kazançlar" olarak yansıdı. Bir kesinleşme prosedürü işleyecek mi yoksa bu şekliyle ödeme mi gerçekleşecek bilemiyorum. Bu ayki uygulama pilot olacak.

Aslında kesinleşmedi. "Ödenmemiş Kazançlar" olarak yansıdı. Bir kesinleşme prosedürü işleyecek mi yoksa bu şekliyle ödeme mi gerçekleşecek bilemiyorum. Bu ayki uygulama pilot olacak.

Daha nasıl kesinleşsin ki hocam. Zaten kocaman yazıyor kesinleşen kazançlar diye.

arkadaslar bu kesinlesenler youtube mu yoksa adsense mi? cunku onceki aylarda adsense ve youtube diye olarak geliyordu ben suan baktıgımda bu Youtube yazıyor?

Daha nasıl kesinleşsin ki hocam. Zaten kocaman yazıyor kesinleşen kazançlar diye.

Bende sıkıntı var o zaman. Bende "ödenmemiş kazançlar" yazıyor. Oysa burada kesinleşen kazançlar şeklinde yazı gözükmeliydi.

Edit: Hata bendeymiş. Kesinleşmiş kazançlar yazıyor.

[MENTION=79]Strider[/MENTION] varken ne haddimize :rolleyes:

yok lan yenı yenı seylerle ugrasmaktan bu ay bıraz inzivadaydım çok uçuk bişey almıyorum bu ay :)
temmuz için depolanıyorum :D

o degıl de 3500 dolar az gelmıs la sana? .. o kadar patlama yaptı vıdeo bı gunde aldın zaten 2k sonra bısey alamamıssın :D püh sana :)

güle güle harca hacit :)

Beyler herkes sevincli paralar hesaba gectigi icin ben fazla sevlncli degilim nisan ayi kazancim. 6 dolar. ve niche yaptikdan sonra. mayisda toplam 50 dolar geldi 9 gunde Artik mayis kazanclari geclncede ben sevinicim umarim hepimiz cok daha fazla kazanicagiz. birtek tbm yuzumu gulduruyor benim :)

yok lan yenı yenı seylerle ugrasmaktan bu ay bıraz inzivadaydım çok uçuk bişey almıyorum bu ay :)
temmuz için depolanıyorum :D

o degıl de 3500 dolar az gelmıs la sana? .. o kadar patlama yaptı vıdeo bı gunde aldın zaten 2k sonra bısey alamamıssın :D püh sana :)

güle güle harca hacit :)

Sağol moruk bu ay'dan sonra yeni şeyler deneyeceğim bende patlamam yakındır :) Sende güle güle harca

Alayınızı patlatıcam ben rahat olun :)

Serkan abi saygılar :)

Mayki senden de bi ekran görüntüsü bekliyoruz :)

n2jm2.png

hayirli olsun paralari alacaklara .hepinize bol kazanclar .. devamliligi daim olsunda ..

hayırlı olsun maaşallah bol kazançlar herkese :)

herkese hayırlı olsun bol kazançlar
bende 3 kere pin istedim gelmedi kimlik fotokobisini gönderdim şimdi onayladılar bu saatte acaba benimde bu ay param yatar mı ?

Kapanan kanalların kazançları da yansımış. Herkese hayırlı olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri