Psikolojim iyice bozuldu

• Kullanıcı Ozsoy05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Kimseyi dinleme..
Kimse kazanç kapasını söylemez (o işten bıkmadıkça)
yüklediğin video türünü gözden geçir.
bol bol makale oku.

Beyler sabırlı olun biraz.Ayda 800-900 TL alabilmek için fabrika köşelerinde ömrünü çürüten insanlar var.Siz hemen youtube a girip zengin olucam hayallerine kapılıyorsunuz.Öncelikle şunu belirtmem lazım her işin buna youtube da dahil kendine göre bir zorluğu var.Kimse beleşten kazanmıyor yani.Burada yt dan para kazanan herkes (%99.99) ilk başladığında 1 dolar görse panelinde seviniyordu.Zamanla kazanmaya başlandı yani.Herkes tutup ilk günlerde 30-40 50 100 dolarlar kazanmaya başlamadı anlayacağınız.Bunun için sabaha kadar bilgisayarının başında kafa çatlatan insanlar oldu.Günlerce sadece "Ne yüklesem ne yapsam daha başarılı olurum izlenim alırım vs" diyerek hiç video yüklemeyenler oldu.Yani şuanda kazananlar bi kereden kazanmadılar.Şimdi tutup da kazananlar niye yardım etmiyor diye söyleniyorsunuz.Ya beyler işte size söylenebilecek en iyi söz: Forumdaki yeni başlayanlar için videolar var ilk olarak orayı tamamiyle eksiksiz izleyin/okuyun.Daha sonra sabredin gerisi gelecektir inşallah.

iyice kavrulman gerek kardeşim ilk ay hiç birsey bekleme ikinci ay öalışmalarından umutlu ol 3. ay da bir kıpırtama yok ise bu iş sana göre değildir demektir git parttime cafelerde calış

Bu youtube işine girdim bende herkes gibi ama yok abi kazanç yok yok Allah yok. Sinirden kendimi yiyorum bir yerlere çatıyorum. Youtube kızıpğetrafımdakilere patlıyorum yeri geliyor kavga edecek kadar ileri gidiyoruz. Bugün üniversitede arkadaşıma patladım.

Forumda bir takım programlar yazdım bir takım arkadaşlar hemen gelip ben sana yardıme derim merake tme gibi dert etme gibi sözlerle beni teselli ettiler bir nevi programlar bitti suratımıza bakan yok ama olsun düşmez kalkmaz bir Allah.

Anladım ki kimseden fayda yok kimseden!

Hocam videolari atar atmaz kazanman mumkun degil zaten vakit ister bu isler. Ayrica saatlerini kazanicam diye buna harcayip sinir strese girmeyede gerek yok. Zaten googleda olan videolari yukluyorsan mutlaka aciklama ve video adini degistir ilgi cekecek bisey yap.Sonra videolari fazla abartmadan imle.Ardindan facebook sayfan falan varsa orada paylas, yoksa alakali sayfalarin yorum kisimlarina at gecsin. 1-2 tane blog ac videolar icin kisa aciklamalarla birlikte duzgun bi baslikla beraber duzenli olarak bloggerlarda yayinla. Bi sure sonra aradaki farki sende gorursun zaten. Ayrica kimseden hayir bekleme, kendi yolunu kendin kesfetmen lazim.

Arkadaşlar şimdi ben kanal kopyalıyorum ama mesela haber kanalı var diyelim o kanal 1 yıl öncenin videoları var kopyalıyorum hepsini kendi kanalıma 100er 100er atıyorum ama şuanda her kanal 1-2 izlenim alıyor haliyle parada gelmiyor.Ne tavsiye edersiniz döküman okuya okuya artık ezberlicez ne olur forumu araştır demeyin :D

ben de ilk ay 10 dolar felan kazanmıstım bu işe baslayalı 2. ay 100 dolar ve 3 gün önce 900 dolar cektim bankadan. eğer yt herkesi 1 haftada zengin etseydi kimse fabrika köşelerinde aylık 1k tl için ter dökmezdi

Arkadaşlar şimdi ben kanal kopyalıyorum ama mesela haber kanalı var diyelim o kanal 1 yıl öncenin videoları var kopyalıyorum hepsini kendi kanalıma 100er 100er atıyorum ama şuanda her kanal 1-2 izlenim alıyor haliyle parada gelmiyor.Ne tavsiye edersiniz döküman okuya okuya artık ezberlicez ne olur forumu araştır demeyin :D

Forumu araştır...

Hocam birazdan sana yardımcı olucam görsel hazırlıyorum. Sadece sabır olurmu ? Bi 5 Dakika sonra sana göstereceğim hiçbişey anlatmayacağım. Sadece iki konu ve görselleri vereceğim. Gerisini sen anla

Hocam birazdan sana yardımcı olucam görsel hazırlıyorum. Sadece sabır olurmu ? Bi 5 Dakika sonra sana göstereceğim hiçbişey anlatmayacağım. Sadece iki konu ve görselleri vereceğim. Gerisini sen anla

bende bekliyorum bunu hocam.

Emeğe saygı kalmadığından yazımı kaldırmış bulunmaktayım. Konu yolundan çıkmış

Sabretmeyi öğrenmen lazım ilk sonra kazanmaya başlarsın. Bu kafayla gidersen kazanamazsın.

1 hafta olmuş ben 4 aydır çalışıyorum daha yeni düzeni oturtmaya başladım.

Bu işleri hem ek iş olarak hem de hobi olarak yaparım. Günde sadece 2-3 saat işten geldikten sonra özgün videolar yaparım. İlk etaplarda bende kazanamıyordum ama sonradan 2-3 aydır kazanmaya başladım çok şükür. Sabret kardeşim. Özgün çalışmak her zaman kazandırır..

Benada bir tüyo verin.... olmuyor böyle hep kendinize kırpıyorsunuz google 'nin parasını :D Şaka bir yana "Allah yardımcınız olsun" Herkes kazanır inşallah.

sen 1 yil oncesinin ici gecmis videolarini atarsan tabii izlenim almaz. Tembellik yapip komple kanali kopyalayacagina, kendini izleyici olarak dusun. Bir videoya bakip ben bunu izlemem diyorsan atmayacaksin, bu kadar basit. Kanali temiz seckin videolardan olustur ki, 1 video icin girenin gozu digerlerine de takilip izlesin.

dostum forumu araştırdım okudum diyorsun ama okuyup geçince insan unutuyor. Unutmasa bile uygulayası gelmiyor. Sana tavsiyem önce bir kalem ve bir defter al eline. Okuduğun, ilgini çeken konuları not et. Uygulanış şeklini, nelerin gerektiğini vs. not et en azından kendi stilini oluşturduğunu farkedeceksin. İşte bunlar senin çalışmalarına yön verecek ve bu sayede daha verimli çalışacaksın.

Küçük bir örnek : Mesela ben geçen kağıt, kalem aldım. Bir tablo çizdim. Kanal adı, içerik türü, içerik dili ve adsense mi partner mi diye başlıklara ayırıp liste yaptım. Karşılarına günlük hedeflerimi yazdım. Daha sistemli çalışıyorum.

Diyeceğim o ki bence bir dene. Bu forumda herkes deneme yanılma yöntemiyle bir yerlere geldi. Şimdiden kolay gelsin.

Bak arkadaş yukarıda kazancını ve kategorileri saymış.
Senin eklediğin videoları incele olmuyorsa, ekle,kes,biç birde o tarz yüklemeyi dene. Sürekli C/P yapıp youtube to youtube yapma bakalım. Kazançlarında herhangi bir değişiklik olacak mı?

Burda kazananların çoğu araştırarak bu hedefe ulaştı.
Forumda birçok öğrenci arkadaşımız var hepsi kazanıyor mu hayır, ama çaba sarf ediyor, deniyor, kanalı kapanıyor ama bunların tamamı kendisine bir tecrübe katıyor.

Not: Kategorilerdeki videoları takip et. Sadece TR ile sınırlama kendini.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri