Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu youtube işine girdim bende herkes gibi ama yok abi kazanç yok yok Allah yok. Sinirden kendimi yiyorum bir yerlere çatıyorum. Youtube kızıpğetrafımdakilere patlıyorum yeri geliyor kavga edecek kadar ileri gidiyoruz. Bugün üniversitede arkadaşıma patladım.
Forumda bir takım programlar yazdım bir takım arkadaşlar hemen gelip ben sana yardıme derim merake tme gibi dert etme gibi sözlerle beni teselli ettiler bir nevi programlar bitti suratımıza bakan yok ama olsun düşmez kalkmaz bir Allah.
Anladım ki kimseden fayda yok kimseden!
Arkadaşlar şimdi ben kanal kopyalıyorum ama mesela haber kanalı var diyelim o kanal 1 yıl öncenin videoları var kopyalıyorum hepsini kendi kanalıma 100er 100er atıyorum ama şuanda her kanal 1-2 izlenim alıyor haliyle parada gelmiyor.Ne tavsiye edersiniz döküman okuya okuya artık ezberlicez ne olur forumu araştır demeyin![]()
Forumu araştır...
Hocam birazdan sana yardımcı olucam görsel hazırlıyorum. Sadece sabır olurmu ? Bi 5 Dakika sonra sana göstereceğim hiçbişey anlatmayacağım. Sadece iki konu ve görselleri vereceğim. Gerisini sen anla
Arkadaşlar şimdi ben kanal kopyalıyorum ama mesela haber kanalı var diyelim o kanal 1 yıl öncenin videoları var kopyalıyorum hepsini kendi kanalıma 100er 100er atıyorum ama şuanda her kanal 1-2 izlenim alıyor haliyle parada gelmiyor.Ne tavsiye edersiniz döküman okuya okuya artık ezberlicez ne olur forumu araştır demeyin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.