Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bu iş bitti diyerek sürekli moral bozan arkadaşlar sizin için bittiyse konudan çıkabilirsiniz. Hayatınızda başarılar. Kalanlarla devam edebiliriz.

Ne bitmesi beyler ya. Kanallar kapandı ama para kazanma ve adsense'ler yerinde şuan benim. 2-3 gün bekler ortalık sakinleşince başlarız. Ha ben 3 aydır bırakmıştım ama başlıcam zaman yakındır yani.

Felaket tellalı gibisiniz az çalışın öz çalışın cok çalışmak istiyosanızda kesenin ağzını azıcık acın .Temiz çalışana spam bitmez.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapanan kanalları silmek için hangi telefon doğrulama sistemini kullanıyorsunuz arkadaşlar?

Acele etmeyin bi ya herşey bi netleşsin bitti mi devam ederiz anlaşılır. Son gelişmeler pek hayra alamet değil ama yıllık temizlik olabilir diye iyimser bakıyorum ben hala

Kimsenin felaket tellalığı yaptığı yok.Geçen seneki ekim ayındaki adsense toplu ban olayında bende yanmıştım o olayı tercih ederim bu olaylara.Ben herşeye ayak uydururum.

Burda artık spama iyi yapanlar yanıyor.Diğerlerini saymıyorum bile.Artık spamı iyi yapmaktan öte adsense ve partnerliğinin bu çok zor şartlarına ayak uydurmak lazım.Bunuda herkesin yapacağını zannetmiyorum.Bana kimse gelipte felaket tellallığı yapıyorsun diyemez ben buna gülerim ancak.

Arkadaşlar abartmayın bu 3. Yılım heryer bu zamanlar olan şeyler bunlar şu An forumun %80 i habersiz bu durumdan enkaz sabah daha belli olacaktır en az forumun yarısı güm diyorum ama bu rutin bir durum şükür şu ana kadar 0 Problem hiçbir toplu kıyım bana vurmadı hayırlısı olsun

Youtube'un aynı adsense e bağlı tüm kanallar ve mailler arasında bi bağlantı kurması veya kanalların spam olduğunu anlaması çok zor değil bence, kendi sistemleri sonuçta. Mesela ne kadar dikkatli olsakta; IP, çerez temizlesekte açılan maillere, kanallara aynı PC den dolayısıyla aynı MAC adresinden giriyoruz. Aramızda açtığı her maili ve kanalı farklı bi MAC adresi ile açan varsa lütfen bilgilendirsin. Ki olayın sadece MAC'te bittiğini de sanmıyorum. Zaten bu şekilde çalışmamıza izin veriyordu, şu anda bunu kıyım yaparak (belki bir süreliğine) engelliyor. Umarım bu kıyım bittiğinde normal şekilde çalışmaya devam edebiliriz.

Arkadaşlar abartmayın bu 3. Yılım heryer bu zamanlar olan şeyler bunlar şu An forumun %80 i habersiz bu durumdan enkaz sabah daha belli olacaktır en az forumun yarısı güm diyorum ama bu rutin bir durum şükür şu ana kadar 0 Problem hiçbir toplu kıyım bana vurmadı hayırlısı olsun
Adsensenizde kaç kanal vardı? Şuan kaç kanal açık kaldı?

Niye herkes şifreli konuşmaya başladı, tahmin ettiğin olay ne [MENTION=28267]youtub60[/MENTION] ?

Niye herkes şifreli konuşmaya başladı, tahmin ettiğin olay ne [MENTION=28267]youtub60[/MENTION] ?

Screenshot by Lightshot daha gece yazdım adama. toplu kapanmalar başladı muhtemelen.
ben dün 2 k organik aboneli kanalı satarken adamın birisi 100 tl etmez diyordu :) konuya davet ediyorum kendisini. benden bu kadar devam edin siz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri