bot kullanmiyorum , kapanan kanal yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akıl Vereceğine Para Ver Hocam![]()
Ver hesap numaranı..
Sana akıl vermedim yapacağım şeyleri söyledim. Belki yapmak isteyipte yapamayanlar vardır cesaret edemeyenler vardır. Ama şunu bilin ki herşey paradan ibaret değildir. Paradan daha önemli işlerimizde var bunu unutma. Eğer ki hesabını kitabını youtube üzerine yaptıysan o senin yanlışın herkes biliyor bugün var yarın yok..
ama hocam siz şimdi demişsiniz kafa dinleyeceğim falan adam burdan çoluğunu çocuğunu besliyor adam dinlendimi yaza kadar ne olur evinin rıskı? birazda dışardan bakalım olaya...
ama hocam siz şimdi demişsiniz kafa dinleyeceğim falan adam burdan çoluğunu çocuğunu besliyor adam dinlendimi yaza kadar ne olur evinin rıskı? birazda dışardan bakalım olaya...
Guiz kanalları attı 1 hariç hepsi spamdan kapandı yeni adsense nın pini gelmedi elde var olan 80 k fılm kanalını hıc bir partner almadı açtığım amatör tarzda kanallaın kapanmayanlarıda izlenmiyor izleneceğınıde zannetmem bir sürü aynı tarzda benzer içerik var spam bitti bitmedi toplu kanal kapanması vs kafama takmıyorum artık Zaten 3 günlük dunya Benim için youtube nın en güzel tarafı ekmek parası için üç kurusluk adamlar ile muhattap olmuyordum yok patronun adamı bilmen kımın adamı bu yalaka bu ispiyoncu bu amır bu bilmem ne sesini çıkarmasan eziyorlar çıkarırsan senden kötüsü yok bir türlü ortayı bulamamıstım Ağustos 2014 den beri yt ile gecımımı salıyordum sanırım artık bu işte iyice sona doğru geldim Sağlık olsun yapacak bişe yok gibi
İlyas hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim sizin gibi değerli bilgili kardeşlerim ile sohbet etmek beni çok mutlu eder Saygılarseninle aralığın başında özel sohbetimizi hatırlıyorsundur. youtupta yapılan kanal kapanmalarıyla ilgili herkes yıllık temizlik derken ben kalıcı olduğunu söylemiştim. bu genel temizlik falan değil aralık başından beri her gün kapatıyorlar. bu işe kafa yorduk adsense olayını kaçırsakta kanal kapanmalarla ilgili çok farklı noktaları gördük. olay sadece bot vds manuel olayı değil farklı farklı noktalardan yakalıyorlar. bir yeri atladığın da indiriyorlar ve sisteme enterasan tuzaklar kurmuşlar. olayın sadece manuel olmadığını anlatmak için söyleyeyim bir arkadaşım var manuel çalışıyor ofiste sadece bot değil vds de kullanmıyor bildiğin ttnetten atıyor. kanal kapanmaları yüzünden havlu attı. iş bulmaca çözmeye döndü ve giderek daha zorlaşacağa benziyo. r10 dan hatırlarsın filehostlar da yaşadığımız sürecin bir benzerini yaşıyoruz. bu olayın arkasından muhtemelen telif örgütleri çıkacak. filehostları önce zorlaştırıp sonra iş yapamayacak hale getiren telif örgütleri olmuştu. neyse söylediğin gibi bir kapı kapanır diğer kapı açılır. benim kanal kapanma gibi bir problemim olmasa da alternatiflere süreç içerisinde kendimi atacam. günü kurtarma derdin de olanlar sadece bugünü değil yarınlarını da kaybeder.
bir ara özelden yine sohbet edelim r10'da ki kazanç sistemlerine dönme vakti geliyor.
Durum bizlemi alakalı bilmiyorum tatilde oldukları için görüşemedim durumu ,ancak en kısa zamanda sorucam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.