Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
inş geçici sorundur, yoksa hep birlikte özgün için kolları sıvayacağız, henüz ocağın başı, belki ocağın sonuna doğru ödemelerden sonra düzelebilir

ama eğerki kesinleşme zamanında gene çok fazla kesinti olursa, kapanma sorunu beklemeden gene özgüne geçiş yapacağız :)

inş geçici sorundur, yoksa hep birlikte özgün için kolları sıvayacağız, henüz ocağın başı, belki ocağın sonuna doğru ödemelerden sonra düzelebilir

ama eğerki kesinleşme zamanında gene çok fazla kesinti olursa, kapanma sorunu beklemeden gene özgüne geçiş yapacağız :)

özgün dede kapanıyor boşa gelme

Bende kanal yukleme yapınca eskisi kadar kapanma yaşamıyorum. Adsense reklamlardada biraz toparlanma oldu. Sanırım sorunlu youtube sistemi iyileşme sürecinde.
ilk zamanlar reklam gösterim diplerde, kanallar anında sıkıntılı duruma düşüyordu. kademeli iyileşmeler başlayacak diye düşünüyorum
(yada bana özgü bi durumda ben 1 hafta kadar ciddi yukleme yapmıyorum vds ve normal pc den) tek fark bu olur..

An itibariyle Pinli ADsensem'den 8 kanal kapanmıştır hepsi farklı adsenselerdeydi izlenimli eski kanallardı

7 tane bağlanmamış kanal kapanmış dünden beri

1 tane flagdan kapanmış oda. bu devirde bile flag atan insanlar var çok güzel afferim onlara

şuan bakıyorumda google ın bütün servisleri sorunlu galiba.ytde sorunlar malum,adsense sıkıntıları var ayrıca,adsensedeki sorunlarda sadece ytde degil web sitelerindede var.ayrıca,google dada bi sorun varmış dün ögrenmiş oldum.eski bi web siteme devam etme kararı aldım ve 3 gün önce yeni içerik girdim,eskilerde hiçbi sorun yok yani site herhangi bi ceza filan almış degil herşey normal ama yeni eklenen içerik index almıyor.sonra nette araştırdım ki bi süredir bu sorun biçok kişide var.eski,kaliteli sitelerde dahi eklenen yeni içeriklerin indexlerinde sorunlar oluyormuş.bizim adsenselerde sorun çıkınca aynı gün dmde kafayı yedi,o da para vermez oldu.ondada reklamlar çıkmıyor...bu ara düzgün çalışan biyer,bi sistem var mı duydugunuz gördügünüz :)

Dün 2 kanal bugün 3 kanal gitti kesinleşme yaklaştı kapanmalar hızlandı.

Bugün 2 farklı adsenseye bağlı 2 kanal kapandı bende. İzlenimleri 3-4k idi. Ne zaman 50TL'ye dayanıyor o zaman kapanıyor işte. Anlam veremiyorum bi türlü.

farklı adsenselere bağlı 3 kanal kapandı yine

Adsenseye bağlı 1 kanal kapandı reklam sorunu vardı adsensede 4 günden beri kanalın ekmeğini yiyemeden uçtu saolsun yt güzel çalışıyor.

Adsenseye bağlı 1 kanal kapandı reklam sorunu vardı adsensede 4 günden beri kanalın ekmeğini yiyemeden uçtu saolsun yt güzel çalışıyor.
reklam sorunu bendede vardı 3 güne kapandı onlar en büyük kapanmalar yarın olacak diye düşünüyorum

Az once eski adsense ve yeni adsense bagladigim 2 tane ayri ayri kanal kapandi, sanirim kapanmalar artik eski adsense yeni adsenseye bakmiyor, ne zaman bir son bulucak bu kapanmalar acaba?

uzun süredir ads.'e bağlı 1 kanalım kapandı. Reklamları normal bir şekilde çıkarken son 2 günde çıkmamaya başlamıştı. Bilginize.
Getirisi 30 40 TL.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri