Tamamda Tr herkesin birden çok adsensesi var ama yabancı ülkelerde de herkesi 1 adet adsensesi yok ki olan var olmayanda ama . Ben yabancı ülkede olsam çift vatandaşlı olsam misal kapanma kesinleşme gibi sorunum olmasa yine tek adsensem olmaz ki . Kanal yapıyorum her gün örnek veriyorum 10 tane . 1 ayda 300 kanal yapar bunun 15 tanesi tutsa hadi , 1 adsenseye 5 kanal bağlasam 3 adsense açmam gerekecek hadi bu kanallarında 1 ay içinde 3 tanesi kapandı . Yine 2. ay 15 kanal tuttu kapanan adsenselere 1 er kanal bağladım kaldı 12 kanal . 3 adsense aç 4 er kanal bağla ... Böyle böyle gider .. Birazcık mantıklı düşünün lütfen . Sürekli çalışan bırakmadan çalışan hiç kimsenin 1 adsesi olmaz he şöyle olur belki bunda 2-3 sene önceki gibi . Adsense ne spama düşer ne bir şey olurdu 1 adsenseye 50-100 hatta 200 kanal bağlayan olurdu her ay adsense öderdi ne kapanma olurdu ne bişey olurdu . Öyle bir şey yaparlarsa tek adsense çalışır herkes .. Herkes şapkasının önüne alıp düşünmedikten sonra buna hiçbir çözüm yok ... Düşünsek te pek bir şey yapacağımızı sanmıyorum ... Önümüzdeki 10 adet kapı var sadece 1 tanesi çıkış noktamız belki de . Herkes ya acaba hangisi çıkış noktası herkes bir kapıyı gösteriyor , fikrini söylüyor . Tartışma yada fikir söylemeyle olacak iş değil tüm kapıları deneyeceğiz ve çıkış noktasını bulacağız bu kadar basit ... Herkes ya biri bir şeyler bulsun paylaşsın derdinde ama hele ki bu zamanlarda bazı sıkıntılar olurken kimse gelip çıkışı söylemez söylemesinde ...
Çalışanların Allah yardımcısı olsun ...