Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Tr lokasyon yüzlerce belkide binlerce adsense açılmaya devam ettikçe,bu kapanmalar devam edecek..Ne zaman biter sorusuna gelirsek,belli bir kotanın altında adsense açıldığı zaman bitecek diye tahmin ediyorum..O kotayıda google belirlemiştir kendine göre...
Tamamen Şahsi fikrimdir..
Malesef hocam, yüzlerce binlerce adsense i tek başına açan çok kişi var forumda.
Ta 2015 in ortalarında henüz banlanmalar yokken, 500 adsense açan kişiler bile vardı, işi ticarete dökmek için.
Bunun ceremesini iki senedir hep birlikte çekiyoruz.
Ben bırakmak üzereyim, yt yi olmasa da en azından adsense i bıraktım sayılır.

Son düzenleme:
Tr lokasyon yüzlerce belkide binlerce adsense açılmaya devam ettikçe,bu kapanmalar devam edecek..Ne zaman biter sorusuna gelirsek,belli bir kotanın altında adsense açıldığı zaman bitecek diye tahmin ediyorum..O kotayıda google belirlemiştir kendine göre...
Tamamen Şahsi fikrimdir..

çeşke sadece bunu yapan insanlar banlansa 1 gram üzülmem

Tamamda Tr herkesin birden çok adsensesi var ama yabancı ülkelerde de herkesi 1 adet adsensesi yok ki olan var olmayanda ama . Ben yabancı ülkede olsam çift vatandaşlı olsam misal kapanma kesinleşme gibi sorunum olmasa yine tek adsensem olmaz ki . Kanal yapıyorum her gün örnek veriyorum 10 tane . 1 ayda 300 kanal yapar bunun 15 tanesi tutsa hadi , 1 adsenseye 5 kanal bağlasam 3 adsense açmam gerekecek hadi bu kanallarında 1 ay içinde 3 tanesi kapandı . Yine 2. ay 15 kanal tuttu kapanan adsenselere 1 er kanal bağladım kaldı 12 kanal . 3 adsense aç 4 er kanal bağla ... Böyle böyle gider .. Birazcık mantıklı düşünün lütfen . Sürekli çalışan bırakmadan çalışan hiç kimsenin 1 adsesi olmaz he şöyle olur belki bunda 2-3 sene önceki gibi . Adsense ne spama düşer ne bir şey olurdu 1 adsenseye 50-100 hatta 200 kanal bağlayan olurdu her ay adsense öderdi ne kapanma olurdu ne bişey olurdu . Öyle bir şey yaparlarsa tek adsense çalışır herkes .. Herkes şapkasının önüne alıp düşünmedikten sonra buna hiçbir çözüm yok ... Düşünsek te pek bir şey yapacağımızı sanmıyorum ... Önümüzdeki 10 adet kapı var sadece 1 tanesi çıkış noktamız belki de . Herkes ya acaba hangisi çıkış noktası herkes bir kapıyı gösteriyor , fikrini söylüyor . Tartışma yada fikir söylemeyle olacak iş değil tüm kapıları deneyeceğiz ve çıkış noktasını bulacağız bu kadar basit ... Herkes ya biri bir şeyler bulsun paylaşsın derdinde ama hele ki bu zamanlarda bazı sıkıntılar olurken kimse gelip çıkışı söylemez söylemesinde ...

Çalışanların Allah yardımcısı olsun ...

Tamamda Tr herkesin birden çok adsensesi var ama yabancı ülkelerde de herkesi 1 adet adsensesi yok ki olan var olmayanda ama . Ben yabancı ülkede olsam çift vatandaşlı olsam misal kapanma kesinleşme gibi sorunum olmasa yine tek adsensem olmaz ki . Kanal yapıyorum her gün örnek veriyorum 10 tane . 1 ayda 300 kanal yapar bunun 15 tanesi tutsa hadi , 1 adsenseye 5 kanal bağlasam 3 adsense açmam gerekecek hadi bu kanallarında 1 ay içinde 3 tanesi kapandı . Yine 2. ay 15 kanal tuttu kapanan adsenselere 1 er kanal bağladım kaldı 12 kanal . 3 adsense aç 4 er kanal bağla ... Böyle böyle gider .. Birazcık mantıklı düşünün lütfen . Sürekli çalışan bırakmadan çalışan hiç kimsenin 1 adsesi olmaz he şöyle olur belki bunda 2-3 sene önceki gibi . Adsense ne spama düşer ne bir şey olurdu 1 adsenseye 50-100 hatta 200 kanal bağlayan olurdu her ay adsense öderdi ne kapanma olurdu ne bişey olurdu . Öyle bir şey yaparlarsa tek adsense çalışır herkes .. Herkes şapkasının önüne alıp düşünmedikten sonra buna hiçbir çözüm yok ... Düşünsek te pek bir şey yapacağımızı sanmıyorum ... Önümüzdeki 10 adet kapı var sadece 1 tanesi çıkış noktamız belki de . Herkes ya acaba hangisi çıkış noktası herkes bir kapıyı gösteriyor , fikrini söylüyor . Tartışma yada fikir söylemeyle olacak iş değil tüm kapıları deneyeceğiz ve çıkış noktasını bulacağız bu kadar basit ... Herkes ya biri bir şeyler bulsun paylaşsın derdinde ama hele ki bu zamanlarda bazı sıkıntılar olurken kimse gelip çıkışı söylemez söylemesinde ...

Çalışanların Allah yardımcısı olsun ...

hocam 2-3 adsense den bahsetmiyoruz :(

kanal kapanması olmadan neden konuyu güncelleyip duruyorsunuz ?

5-6 gün önce bağladığım kanallar dün spamdan kapatıldı kapanmadan önce baktığımda reklamlar çıkmıyordu 4-5 kanaldı

farklı adsenselere bağlı 5 kanal kapandı...
Açık kalması bir şey fark ettirmiyordu zaten reklamlar yansımıyordu..

bu kapanmaları bir türlü çözemedim öncesinde ihtar telif melif birşey gelirdi şimdi direk mail geliyor komple mailide kapatıyorlar.

lanet devam ediyor bağlamayın ve bulaşmayın adsenseye 22 sinde bağladığım kanallar bugün mefta

Bu soruya cevap verebilecek Web adsense kullanıcısı var mı? Bu kapanmalar Web adsense de var mı? Bağlanıp 4*5 günde kapanma?

sorun nedir önemli olan bu neden bu şekilde bir yaptırıma gidiyorlar tamam spamı bitiriyorlar ama özgün kanalıda aynı şekilde kapanmalar söz konusu duyuyorum okuyorum.

Spam kanallar vds üzerinden kapatıldı.

Mail satın alarak denedim kapatıldı, Mail kendim açtım yine aynı.. Video atsan da kapatılıyor atmasanda ...

Yeminle bu ay para kazancı çok düşük !

5 gün önce adsense bağladığım kanal dün adsense sayım durduktan sonra bugün 1 saat önce kapanmış :(

Son düzenleme:
Kapanmalar durdu galiba ama 3 gün önce iyi izlenen bir kanalımı Adsenseye bağladım 3 günde günlük 3 hane kazandıran kanal 2 gündür 1 hane kazandırmaya başladı, kanalda eşleşen, dünya engeli, yaş kısıtlaması, telif vs hiç bir şey yok, tertemiz anlaşılır gibi değil!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri