Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benimde 4 kanal kapanmış :/ Oysa birine girdiğim ip ile diğerine girmem, çok titiz çalışırım.
aynen hocam ip+mac adresi degişikligi portable browser + ccleaner + yac cleaner + her kanala özel kendi gmailine ait Secret id ve secret key verdim
Yine kapandı yine kapandı. sebebi ne yahu. cıldırıcam.
hocam benim toplu kapandı 3 gun once kapandıktan sonra pc ye format attım. 2 gunde 20 ye yakın kanal actım 1 tanesi kapandı normalde fire vermemem gerekirdi pc formatta ise yaramadı sanırım henuz problemi bulmus degilim. ayrıca bot kullanıyormusunuz hocam.
evet videoyap uploadextra kullanıyorum
az önce 1 tane daha kapandı
hepsini dün açmıstım. aklıma 2 ihtimal geliyo açtıklarım alt kanaldı ya o yüzden kapanıyor hepsi kapandı ama hepsi actıklarımın. yada satın aldıgım gmailler pert oldu artk.
Screenshot by Lightshot
youtubede cıkan yazı bu sekildemi hocam
Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.
hocam ozelden mesaj gonderdimevet aynen .
hocam ozelden mesaj gonderdim
Quiz için abone kastığım kanalda 10 tane alt kanal vardı.Ana kanal hariç bütün alt kanallar gitmiş.Video vs. yüklenmedi Abone oluyoruz diye kapattılar herhaldeVar mı böyle birşey başına gelen?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.