Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhabalar, öncelikle bizi seçtiğiniz için teşekkür ederim. Evet dün itibariyle toplu video ekleme özelliği eklenmiştir. Videoyap.com'da Sol menüden ulaşabilirsiniz.
Web_Scripti ustad bu isleri bilen uzun suredir bu sektorde bu hizmeti veren guvenilir ve isinin ehli bir arkadasdir.Tanimiyanlar yada foruma yeni uye olupda bu tur satislarda guven sorunu yasama korkusu olanlar hic dusunmeden alisverislerini ve hizmeti alabilirler.
Hayirli satislar ustad kolay gelsin.
Toplu yükleme özelliği daha da geliştirilirse sınır kaldırılır veya arttırılırsa muhteşem bir bot gerçekten
Gerçekten çok iyi ve çok başarılı .. Hayırlı satışlar
güzel sisteme benziyor
Bende deniyebilir miyim hocam destek bölümünden yazıyorum..
20 dk videyonuzu izledim, sistemde kac tane bot olduğunu anlayamadım.
deneme sansımız varmı?
merhabalar, dün akşama kadar gelenlere sürelerini o zaman vermiştim. Gece gelen ve deneme süresi isteyenlerin sürelerini şimdi ekleyebildim. Hayırlı denemelerBen de destek bölümünden deneme süresi talep ettim.
peki günlük 100 video sınırlamasıda var mı ücretli alırsak.
Merhaba öncelikle özgünleştir butonuyla yüklenenler %95 ihtimalle alakalı sonuç veriyor. Evet size katılıyorum, çok saçma değiştirmiş ama bu olabiliyor. Sizin videonuzun başlığını youtube da aratın ve google da aratın lütfen sonuçlara bakın muhakkak başlığında mercedes geçen göreceksiniz. Sonuçta harmanlama işlerini bu 2 sonuca göre yapıyor. Videonun açıklamasını ve etiketlerinide bu şekilde yapıyor. 6 aydır olan bir özellik ve bizi seçen müşterilerimizin %75 sebebi budur. Yinede o şekilde videoyu yükleseniz bile çok hit çekecektir. Ama eleştirilerinize açığım bu konuda bir düzeltme düşünebilirim. Örneğin özgünleştire basınca beğenmediniz sonucu ve değiştir tuşuna basarak tekrardan farklı bir özgünleştirme yaptırabilirim. Ytpara ile dün 100'den fazla kişiye deneme süresi eklenmiştir. Toplam 10 ayda 2000 üyesi olan bir sisteme 100 üye aniden gelince serverlarda %15 yavaşlama oldu. Yeni server siparişini dün geçtim. Deneme süreleri bitince ve yeni server gelince tekrardan hızlanır. Dün 3 tane 750mb üstünde video 8 dk'da yüklenmiş. Youtube un o sunucuları demekki hızlıymış ama siz yavaş sunucusuna denk gelmişseniz olabiliyor. Uzun yazıp can sıktıysam kusura bkamayın.ilk kullandigim bottu sacma sapan ozgunlestirme yapiyo bwm videosu yukluyosun mercedes diye ozgunlestiriyo videoda mercedes yokbirde yavas 150mb 5 dk atiyodu geri kalani iyi bi bot kesinti yok iyi teknik destek var
merhabalar, dün akşama kadar gelenlere sürelerini o zaman vermiştim. Gece gelen ve deneme süresi isteyenlerin sürelerini şimdi ekleyebildim. Hayırlı denemeler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.