Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Toplu yükleme özelliği daha da geliştirilirse sınır kaldırılır veya arttırılırsa muhteşem bir bot gerçekten

Web_Scripti ustad bu isleri bilen uzun suredir bu sektorde bu hizmeti veren guvenilir ve isinin ehli bir arkadasdir.Tanimiyanlar yada foruma yeni uye olupda bu tur satislarda guven sorunu yasama korkusu olanlar hic dusunmeden alisverislerini ve hizmeti alabilirler.

Hayirli satislar ustad kolay gelsin.

Teşekkürler üstad, konuma yazı yazman benim için bir onurdur. Hayırlı günler

Toplu yükleme özelliği daha da geliştirilirse sınır kaldırılır veya arttırılırsa muhteşem bir bot gerçekten

Merhaba hocam, daha dün ekledim sisteme alex hocam. Sınırı dahada arttırma yolunda olacağıma emin olabilirsin. Seninde dediğin gibi geliştireceğim, toplu yüklemelerde de özellikleri ekleyeceğim inşallah.

Gerçekten çok iyi ve çok başarılı .. Hayırlı satışlar

Teşekkür ederim hocam. Allah cümlemize çok kazandırır inşallah.

güzel sisteme benziyor

Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Bende deniyebilir miyim hocam destek bölümünden yazıyorum..

Siz dahil tüm deneme süresi isteyenlerin sürelerini yükledim. Umarım beğenirsiniz. Hayırlı kazançlar

20 dk videyonuzu izledim, sistemde kac tane bot olduğunu anlayamadım.

20 dk videyonuzu izledim, sistemde kac tane bot olduğunu anlayamadım.

Merhaba hocam, benim sistemde bot sayısının önemi yok. Tek tek çekmede özgünleştir butonun özelliği var. Tek tek çekmede youtube,dailymotion ve facebook botu bulunuyor.

Toplu çekmede youtube kanal ve youtube kelime arama bulunuyor. Bunları yeni eklenene göre ve popülerliğe göre sırayabiliyorsunuz.

peki günlük 100 video sınırlamasıda var mı ücretli alırsak.

ilk kullandigim bottu sacma sapan ozgunlestirme yapiyo bwm videosu yukluyosun mercedes diye ozgunlestiriyo videoda mercedes yok :) birde yavas 150mb 5 dk atiyodu geri kalani iyi bi bot kesinti yok iyi teknik destek var

Ben de destek bölümünden deneme süresi talep ettim.
merhabalar, dün akşama kadar gelenlere sürelerini o zaman vermiştim. Gece gelen ve deneme süresi isteyenlerin sürelerini şimdi ekleyebildim. Hayırlı denemeler
peki günlük 100 video sınırlamasıda var mı ücretli alırsak.

Tek tek yüklemede sınır bulunmamaktadır. Tek tek yüklemenin en güzel avantajı özgünleştir ve logo basma gibi özelliklerin olmasıdır. Ama deneme üyeliğinin sadece süresi kısa yoksa herşey aynıdır(Yani toplu yükleme şuanda rakamı günlük 100 adettir)

ilk kullandigim bottu sacma sapan ozgunlestirme yapiyo bwm videosu yukluyosun mercedes diye ozgunlestiriyo videoda mercedes yok :) birde yavas 150mb 5 dk atiyodu geri kalani iyi bi bot kesinti yok iyi teknik destek var
Merhaba öncelikle özgünleştir butonuyla yüklenenler %95 ihtimalle alakalı sonuç veriyor. Evet size katılıyorum, çok saçma değiştirmiş ama bu olabiliyor. Sizin videonuzun başlığını youtube da aratın ve google da aratın lütfen sonuçlara bakın muhakkak başlığında mercedes geçen göreceksiniz. Sonuçta harmanlama işlerini bu 2 sonuca göre yapıyor. Videonun açıklamasını ve etiketlerinide bu şekilde yapıyor. 6 aydır olan bir özellik ve bizi seçen müşterilerimizin %75 sebebi budur. Yinede o şekilde videoyu yükleseniz bile çok hit çekecektir. Ama eleştirilerinize açığım bu konuda bir düzeltme düşünebilirim. Örneğin özgünleştire basınca beğenmediniz sonucu ve değiştir tuşuna basarak tekrardan farklı bir özgünleştirme yaptırabilirim. Ytpara ile dün 100'den fazla kişiye deneme süresi eklenmiştir. Toplam 10 ayda 2000 üyesi olan bir sisteme 100 üye aniden gelince serverlarda %15 yavaşlama oldu. Yeni server siparişini dün geçtim. Deneme süreleri bitince ve yeni server gelince tekrardan hızlanır. Dün 3 tane 750mb üstünde video 8 dk'da yüklenmiş. Youtube un o sunucuları demekki hızlıymış ama siz yavaş sunucusuna denk gelmişseniz olabiliyor. Uzun yazıp can sıktıysam kusura bkamayın.

Abartmıyorum piyasadaki en iyi, en mantıklı, görevini en iyi şekilde yapan akıllıca bir bottur. Bu botun püf noktasını anlayan biliyor zaten :) [abartı yoktur tamamen samimi söylüyorum ] Bir çok kanalım var en kötü telif yiyorum oda çok nadir, bu botu kullandığımdan bu yana spam nedir bilmiyorum ..

deneme için üye oldum mesaj attım, bekliyorum, teşekkürler...

Bende deneme sürümü kullanıyorum sistemin bazı hataları var şüphesiz ancak sevdiğim ve nefret ettiğim bir özelliğini söyleyim videolar çok yavaş yükleniyor sıkıcı bir durum ancak spam konusunda risk minumum bu açıdan gayet iyi

gerçekten çok yavaş yüklüyor yarım saat olda hala 3 video yükleyebildi, inşallah geçici bir durumdur, onun dışında almayı düşünüyorum,

Konu açıklamasında dediği gibi " 5 saniyede 50 video" yükleyebilirsek ( 10 taneye de razıyım ) almayı düşünürüm. Onun dışında youtube'un kendi toplu yüklemesinden pek bir farkı yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri