YAPYAP ve OHA DİYORUM! Kanalları

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube'daki En guzel Kanallar
Bunların arkasında büyük abiler var. Hatta çoğu yabancı kanalın büyümesi birilerinin büyük desteğiyle oluyor.

Ne yaparlarsa yapsınlar bunlara asla bişey olmaz çünkü işin içinde youtube da var.

biraz para diksiyon az reklam kaliteli ekipman ile kısa sürede sizde bu kadar iyi olabilirsiniz mesela extrem şakalar yapabilirsiniz ne biliyim iğrenç şeyler yiyebilirsiniz bazı kafir kanallarında bu tip şeyler var adamlar b.k bile yiyor :)

havanları canlı canlı pişirerek kızartılarak büyük acılar vererek hazırlanmış bu böcekleri yiyerek bu işten para kazanıcama aç kalırım bu ********lerde vicdan yok herşeyleri para olmuş tipten konuşmadan ne halt olduğu belli bunlar gerçek hayatta bir halta yaramayan ancak sanal alemde kral görünen tipler

havanları canlı canlı pişirerek kızartılarak büyük acılar vererek hazırlanmış bu böcekleri yiyerek bu işten para kazanıcama aç kalırım bu ********lerde vicdan yok herşeyleri para olmuş tipten konuşmadan ne halt olduğu belli bunlar gerçek hayatta bir halta yaramayan ancak sanal alemde kral görünen tipler

Dostum biraz ağır olmuş yorumun.

Bunlar paketten çıkanı yiyor. Marketten bir tavuk ya da et aldığımızda o hayvanın ne şartlarda yetiştirilip kesildiğini bilebiliyor muyuz? Hayır.

Tamam yaptıkları hoş olmayabilir ama yorumun epey ağır olmuş.

Bu arada bu kanalları ilk gördüğümde kanal bu çocuğun sanmıştım. Bu ve bunun gibi 3-5 kanal sanırım Mediacraft şirketine ait. Hatta malzemelere çekilecek videolara falan bazen Ersan Özer karar veriyor diye biliyorum. Bunlar şirkette ücretli çalışan

Dostum biraz ağır olmuş yorumun.

Bunlar paketten çıkanı yiyor. Marketten bir tavuk ya da et aldığımızda o hayvanın ne şartlarda yetiştirilip kesildiğini bilebiliyor muyuz? Hayır.

Tamam yaptıkları hoş olmayabilir ama yorumun epey ağır olmuş.

hakediyolar. paketle tavuk karıştırılmamalı paket bariz belli afrikalılardan bi farkları kalmıyor bunların

Dogru reklam stratejisi ve caliskan bir ekip. Bir ise baslamadan önce onun reklami icin para harcayan insanlar bunlar. Biz ise önce kazanalim sonra kazandigimiz ile reklam yapariz diye düsünüyoruz. Yani bu adamlarin hobisi degil isi olmus. Farkettiyseniz birden fazla kanal tek bir networkte zincir kurmuslar.

Yanlız o adamlar sadece para için yapmıyor o işi aldığı paralarda uçuk değil eminim çünkü türkçe özgünde para yok aşırı derecede izlense bile alacağın en iyi para spamdaki parayla eşit değil

Geçen babamın ortağının oğlu ofiste oturmuş pc ye 4-5 saat akşama kadar bu adamın videolarını izledi, şaşırdım nasıl izlerler biz yapsak izlencekmi acaba.

Geçen babamın ortağının oğlu ofiste oturmuş pc ye 4-5 saat akşama kadar bu adamın videolarını izledi, şaşırdım nasıl izlerler biz yapsak izlencekmi acaba.

izlenmezmi hocam, yeterki tutsun bak neler oluyor, zevkler tartışılmaz

bende recep ivedik 4 te oynasam bu kadar abonem izlenimim olurdu heralde

2 gündür ciddi anlamda aklımda böyle bir kanal yapma fikri. Ama işte sulu falan videolar için bahçe gibi bir dış mekan lazım, inşallah 2-3 aya bir ofis açarsam öyle bir proje yapasım var YAPYAP, OHA Diyorum ve Pratik Fikirler gerçekten ilerlemiş kanallar ki içlerinden birisinin gelişmesinde benim de ufak da olsa bir katkım var :)

Bloglardan apartılmış bilgileri video haline getiriyorlar. Bu mudur özgün? Gene de 12-14 yaş grubunun yaptıklarından sonra en azından liselilere hitap eden bir kanalın çıkmasına iyiye gidiş diye bakılabilir.

Türkiye'de remake yaptığınız çoğu şey tutar.
Bkz: Acun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri