Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
havanları canlı canlı pişirerek kızartılarak büyük acılar vererek hazırlanmış bu böcekleri yiyerek bu işten para kazanıcama aç kalırım bu ********lerde vicdan yok herşeyleri para olmuş tipten konuşmadan ne halt olduğu belli bunlar gerçek hayatta bir halta yaramayan ancak sanal alemde kral görünen tipler
Dostum biraz ağır olmuş yorumun.
Bunlar paketten çıkanı yiyor. Marketten bir tavuk ya da et aldığımızda o hayvanın ne şartlarda yetiştirilip kesildiğini bilebiliyor muyuz? Hayır.
Tamam yaptıkları hoş olmayabilir ama yorumun epey ağır olmuş.
hakediyolar. paketle tavuk karıştırılmamalı paket bariz belli afrikalılardan bi farkları kalmıyor bunların
tek bir videoları dahi bir işe yaramaz pet şişeyi hızlı boşaltmak diye video mu olur arkadaş
para kazanmak için atılan videoların işe yaraması gerektiğini sanıyorsan yanılıyorsun
https://www.youtube.com/user/HowToBasic/videos
hakediyolar. paketle tavuk karıştırılmamalı paket bariz belli afrikalılardan bi farkları kalmıyor bunların
geçen addmefastte rastladım abonelerinin büyük kısmı organik olmayabilir.
Geçen babamın ortağının oğlu ofiste oturmuş pc ye 4-5 saat akşama kadar bu adamın videolarını izledi, şaşırdım nasıl izlerler biz yapsak izlencekmi acaba.
bende recep ivedik 4 te oynasam bu kadar abonem izlenimim olurdu heralde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.