Merhaba Arkadaşlar .
Youtube'den ekmek yiyen veya Yemeye çalışan dostlarımızın bu konuya katılmalarını istiyorum . Belki bu konu sayesinde bazı şeylere yön vermeye deginmeye çalışacagım bu sebeple katılmanızı rica ediyorum .
Konuya katılmak isteyenler arkadaşlar aşagıda ki şablon dışında lütfen başka birşey yazmasın , konunun amacının dışına çıkmasını istemiyorum .
Kanal Sayınız :
Adsense Günlük İzlenim :
Günlük Ortalama Kazancınız :
Aylık Ortalama Kazancınız :
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı :
TBM Ortalamanız :
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :
Kanal İçeriginiz :
Çalışma Yönteminiz : Spam/Özgün
Kanal Diliniz :
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre :
Ne Zamandır Bu İştesiniz :
Bu Konu bir ankettir ve ankete katılan herkese şimdiden çok teşekkürler .
Amacı : Farklı diller arasında ki tbm , reklamlara tıklama oranı , izlenim farkı ve kazanç farklarını görmektir . İlginiz ve alakanız için teşekkürler .
Konunun düzeni ve görselligi açısından lütfen şablon üzerinde oynamayınız . Hiçbir mesajı alıntı yaparak cevaplamayınız , Boyutunu degiştirmeyiniz , Şablon soruları hakkında birşey yazmayıp , şablon soruları dışında hiç bir kelimeyi Bold yapmayınız.
Youtube'den ekmek yiyen veya Yemeye çalışan dostlarımızın bu konuya katılmalarını istiyorum . Belki bu konu sayesinde bazı şeylere yön vermeye deginmeye çalışacagım bu sebeple katılmanızı rica ediyorum .
Konuya katılmak isteyenler arkadaşlar aşagıda ki şablon dışında lütfen başka birşey yazmasın , konunun amacının dışına çıkmasını istemiyorum .
Kanal Sayınız :
Adsense Günlük İzlenim :
Günlük Ortalama Kazancınız :
Aylık Ortalama Kazancınız :
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı :
TBM Ortalamanız :
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :
Kanal İçeriginiz :
Çalışma Yönteminiz : Spam/Özgün
Kanal Diliniz :
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre :
Ne Zamandır Bu İştesiniz :
Bu Konu bir ankettir ve ankete katılan herkese şimdiden çok teşekkürler .
Amacı : Farklı diller arasında ki tbm , reklamlara tıklama oranı , izlenim farkı ve kazanç farklarını görmektir . İlginiz ve alakanız için teşekkürler .
Konunun düzeni ve görselligi açısından lütfen şablon üzerinde oynamayınız . Hiçbir mesajı alıntı yaparak cevaplamayınız , Boyutunu degiştirmeyiniz , Şablon soruları hakkında birşey yazmayıp , şablon soruları dışında hiç bir kelimeyi Bold yapmayınız.