yt:crop=16:9 Fix

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maalesef fixlenmiş, etiketi kabul etmiyor

Başka bir videonun kapak fotoğrafını alma şeyi mi bu yoksa?

[MENTION=12623]zack[/MENTION] yok hocam videoyu 16:9 çerçeveyle engel geçerek daha sonra bu kodu etikete girerik video sanki tam ekranmış gibi oynatılıyordu. Ben öyle biliyorum yani

Bir suru engel gecme taktigi var , ben sahsen o etiketlerin hicbiri engel gecerken kullanmadim... filtreler ve cerceveler engel gecerken işe yaramiyor artik.. alternatifler aranirsa onlarda bulunur ..

forumda bişey paylaşmayın dediğimizde bize her türlü lafı söylüyorlar,
hala anlamıyorum aramızda bazı kişiler hala olayın ciddiyetini kavrayamadılar gitti

yt:stretch=16:9 yazıncada etikete topluluk geliyor videoya :)

forumda ne zaman bişey paylaşılırsa fixlenio

Forumu izleyenler var bişey paylaşılınca kızanlar haklı sonuna kadar.

etiketi girsenizde sayfa kaynağında görünmüyor etiketi kaldırmışlar direk olarak :D

ah şu yardımseverler yokmu hep onlar.

etiketi girsenizde sayfa kaynağında görünmüyor etiketi kaldırmışlar direk olarak :D

mübarek gün öyle büyük günaha girdiler ki bence benim düşüncem tabiki, şimdi
5 10 kişi daha bilsin diye inatlaşarak paylaşıldı tamma ne güzel öğrensinler ama böyle sonuç olacağını herkes biliyodu , e şimdi noldu o kadar bu yöntemden ekmek yiyen vardi onların ekmeğinden ettiler mi ? ettiler , zor duruma düşürdüler mi ? düşürdüler. büyük laf yiyolardır bu taktiği bilenlerden ekmek yiyenlerden büyük günaha girdiler... ( ben bilmiyordum bu taktiği hiç kullanmadım bile )

en son açılan paylaşım konularına tepki gösterdik diye kimileri bize köpek ithamında bulundu, ama durumun vahamiyetini anlasalardı, onlar bizden daha çok tepki gösterirlerdi
Umarım bu son olurda daha kimse bişey paylaşmaya kalkmaz,

Forumda birşey paylaşılmasada değişiklikler güncellemeler hep oldu hep olacaktır.
Sistem güncellenir . Bunlar burada veya başka platformlarda paylaşıldıkca güncellemelerden daha çabuk haberdar olunuyor. Bu paylaşımlarla yeni sisteme daha çabuk enteğre olunuyor durum bundan ibaret.
Bunu bir arkadaş görmüş https://support.google.com/youtube/answer/146402?hl=tr
Burada paylaşmış yıllardır kullanılıyor. Şimdi başkası başkabir sistemi kullanıyor burada paylaşmıyor niye fixlenecek:)
Bizde paranoyak olduk söylesekmi söylemesekmi biri duydumu ona söyledimi:)

forumda bişey paylaşmayın dediğimizde bize her türlü lafı söylüyorlar,
hala anlamıyorum aramızda bazı kişiler hala olayın ciddiyetini kavrayamadılar gitti[/QUO

bu konu forumda yarım agız ile ve en az 1 yıl once paylasıldı. fazlada olabilir

İşi bilenler hep anlattı hep paylaştı ne oldu ekmeğindenmi oldu hayır. ALLAH daha çok versin yürüdüler gittiler.

6-7 aydır yokum bu işlerde daha bugün vds alıp tekrar başlıyım dedim bu yöntemde 1 - 1.5 yıl önce kullandığım bir yöntemdi bununla başlarım diyodum. vds yi gerimi iade etsem ne :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri