sanırım site gelirleride var bunun içinde.
Ya arkadaşlar bu sitenin gelirini ne sanıyonuz
Site benim adsensime bağlı valla bir ara hatırlatında koyayım ekran görüntüsü oturur ağlarsınız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sanırım site gelirleride var bunun içinde.
Sanki benden asagi kalir yanin var ki bide konusuyon.Allah gozunu doyursun herkese yetistimde bi sana yetisemedim.Yok 500K bla bla...
Ulan sallayacan bari biraz tutarlı salla![]()
Ayipsin Berkan alayim istedigin biskuvi olsun.вєякαη;280840' Alıntı:madem o kadar para alıyorsun insan forumdaki üyelerine birer çokomen püskevit dağıtırAllah daha çok artırsın
Yok 500K bla bla...
Ulan sallayacan bari biraz tutarlı salla![]()
Sanki benden asagi kalir yanin var ki bide konusuyon.Allah gozunu doyursun herkese yetistimde bi sana yetisemedim.
Ayipsin Berkan alayim istedigin biskuvi olsun.![]()
![]()
Aha dunde konusu oldu dedim koydum ama kimindi unuttum diye.Adsense seninmiydi sitedekiYa arkadaşlar bu sitenin gelirini ne sanıyonuz
Site benim adsensime bağlı valla bir ara hatırlatında koyayım ekran görüntüsü oturur ağlarsınız![]()
istedilerde yokmu dedik.. 1 ayda onlara calisiriz.Az kaldı konuş sen böyle yakında mali müfettişler çalacak kapıları...
Aynen abi ibram varken benim yazmam hic yakisik almadida neyse kusuruma bakmasin.Bu aylik idare etsin bu terbiyesizligimi.Ödeme ile iligli en doğru bilgiyi @mNote vericektir...
Kendisinin 2362372 adet adsensi 161432723 adet banka hesabına bağlı olduğu için hepsini kontrol edebiliyor
İbram de bakam gelişme varmı![]()
bizde 300lira için seviniyoruz, acayip hırslandımda ne yapacağımı bilmiyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.