Serk@nYT
Yasaklanmış
Tekrar atarmisin mailin isan azahmet ustad.
Bu arada arkadaslar ben cocukken gelmedin Buraya,23-24 yasinda geldim.Yani Turkiyede Ankarada calisan oranin durumunu iyi bilen bir akil'dayken geldim.Bende isyan ediyordum kurtulaydim su ulkeden bi diye soylenip duruyordum.Geldik o kadar isyan ettikden sonra,geldikde gelmez olaydik..
Gelen gideni aratir hesabi,daha beteri ile karsilastik.
Buranin Turkiye iel arasinda hic bir farki yok.inanin vergiden,sundan bundan hic bir farki yok fazlasi var buranin.
Tek Farki ne biliyormusunuz hosuma giden sey,Herkesin herkese saygisi var,isciysen hakkin iyemiyorlar,hastaysan evinde bakiyorlar,isin yoksa asgari ucret olmasada 800-900 euro para veriyorlar.Oda zaten kirana carta curta gidiyor.Ha birde cocugun varsa onun parasini oduyor.Odedigi gibide farkli yerden onu geri aliyor senden.
Burda ne yediginiz yemegin tadi var,ne ictiginiz rakinin,nede suyun.Sabah 8 herkes ise,aksam 7 herkes eve.Hafta ici misafirlikmi ,kapidan kovarlar sizi yabancilar,hafta ici is vakti misafirlikmi olur diye.Aksam 7 de veine giren penceresinin kepenkini kapatir evin icinde haps eder kendini taki sabah geri 8 de ise gidene kadarda cikmaz.MONOTON bir hayat ama duzenli.
Benzin sigara mi alacaksin aksam 7 den sonra cok afedersiniz cok ozur diliyorum NAH ALIRSIN.Alayi kapali heryer,ya bi gececi bulacan,ya bi kacak satan yer bulacanda alacan.
Adi avrupa,ama esas avrupa TURKIYE esas ozgurlukler ulkesi TURKIYE butun yasaklarina ragmen.
Davulun sesi uzakdan kulaga hos gelirmis,Gelin burda bi yasayin kalin o zaman goreyim sizi kac yil dayanacaksiniz burda.Mumla arasiniz Turkiye'yi valla yanlsi anlamayinda.
Ha simdi e madem boyle sen niye ordasinda halen donmuyorsun diyenler varsa,hayatimdan bir 10 yilim gitti burda o kesin ama allah izin verirsede 2 yil sonra tasi taragi toplayip donecem.
Dahada cekmem buranin Kahrini..