AdSense Reklamları Kaldırıyor !

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

OquzAlp

Yasaklanmış
Web sitesi
www.oquzalp.com
Arkadaşlar Son 2 Gündür Kafayı yiycem. Reklamları Açıyorum Video Ortasını Giriyorum. 1 Saat sonra kontrol ettiğimde bu 2 reklamın şekildeki gibi tick'inin kapandıgını görüyorum. 2 gündür bu sorunu yaşayan var mı ? bence sizde bi kontrol edin videolarınızı..

Oguz'um zaten yakinda reklam gosterimide kazançda baya bi dusecek.Alistirma yapiyor adsense,alismak lazim artik buna.

Buna benzer bir şey başıma geldi. Senin yine iyiymiş, bende ''reklamlarla para kazanan'' ticki kaldırılıyordu. Ben açtıkça, onlar kapatıyordu. Sonra vazgeçtim, uğraşmadım.

spam bıtıyor dıyınce aklıma asgarı ucrete yardırmak geldi,offfff

Oguz'um zaten yakinda reklam gosterimide kazançda baya bi dusecek.Alistirma yapiyor adsense,alismak lazim artik buna.

Deme abi, sen dediğin zaman umutta kalmaz şuan bırakırım işi :D Senin videonu izledim başladım senin postun ile bırakmış oluruz artık :)

bu nasıl başlık ya biraz dikkat edebilirmisiniz

abi sen buralara uğrarmıydın :) bu arada spam bitiyormu diyosun bizemi öyle geliyor.
Spam bitmiyorda bu youtube'un cikardigi yeni sistem biraz kazanclari dusurecek gibi geliyor.Tabi ne kadar fark eder bu bilinmez ama arastirip okuduklarimdan sonra boyle bir dusunce olustu bende.

Nasil bir dusunce dersen,biliyorsun yakinda Parali sistem gelecek youtube'da.Yani 1 kisi aylik odeyecegi 10 dolar ile youtube'daki her videoyu reklamsiz izleyecek.Buda su demek,odedigin 10 dolarla istedigin kanaldaki istedigin videoyu reklamsiz izleyeceksin,(Youtube bizim kabul etmemiz gereken sozlesmede bunu sart kosuyor,kabul etmezsen videon listelenmiyor)yani senin kanalindaki 30 dk lik bir videoyu izleyip 3 reklam izleyip sana ornek veriyorum 1 dolar kazandiran bu kullanici icin tutupda sana youtube yine 1 dolar vermeyecek o kesin.Cunki bu alinan aylik 10 dolari,kullanicinin 1 ay boyunca izledigi butun video sahiplerine bolusturecek.Buda sanirim kazancin neden dusecegini acikliyor.

Bunun oturmasi herkesin bilinclenmesi 10 dolar odeyip reklamsiz izlemesi illaki zaman alacakdir ama verilen hizmet ve tanitim sunum basarili olursa bu sene sonuna kadar yazdiklarimin hepsi fazlasi ile cikabilir diye dusunuyorum.
Hal boyle oluncada reklam gosterimide dusuk olacak ve tabiki kazancda dusecekdir.

Neyse gun ola harman ola bakacaz gorecez...

DUZELTME : Egerki abonelik sistemi Kanal bazli olursa hic bir sorun yok,Genel olursa aynen bunlar olacak.Burasinida belirteyim cunki bu konudada [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] uyardi beni kesin degil orasi kanal bazlida olabilir genelde diye orasi hakkinda bendede net bilgi yok dikkat etmedim.

Son düzenleme:
hakketten he başlıkta youtubekı filme tıklayıp içinden reklamlara tıklayın yazısı gıbı olmuss

bu nasıl başlık ya biraz dikkat edebilirmisiniz

Alıntı yaptığım arkadaşta doğru demiş hocam. Başlığa bakınca ürperdim girdim yazının altında Serkan abinin yorumunu görünce hipnoz oldum galiba başlık falan gitti aklımdan :D

Başlık düzenlenirse gerçekten iyi olur çünkü başlığa göre youtube para kazanma devri bitti gibi bir şey ama bazı reklam seçenekleri kendiliğinden kalkıyormuş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri