Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ey spamcı,
youtube spamcılar sayesinde kazanıyor bizi bitiremezler diyenler!!!
isteseler aynı gün tüm kanalları kapatabilir ama yapmıyor yapamaz diyenler!!!
gün bittiğimiz gündür!!!
Benim uyuz olduğum konu "bitti mi? hahahahahahaha siz öyle sanın"cılar.
Bakın istisnasız her veryansın konusunda cıvıkça çıkıyorlar. Pekiyi ortaya bir şey koyuyorlar mı? Hayır. Yellen yellen ipe diz.
bence tam tersi oluyor. Forumun en eski konularından bugüne doğru bakın her güncellemede veryansın yapılıyor ve devam ediliyor. Bu forum ytden para kazanmak için açıldı insanlar yardımlaşsın beyin fırtınası yaparak sorunları aşsın diye. Yellen yellen ipe diz diye bir düşünceniz varsa kimse size zorla yaptırmıyor bu işi yada sizinle aynı fikirde olanlara. Yapmazsınız bu işi olur biter veryansınada gerek kalmaz.
вαттυѕαу;1166470' Alıntı:Adam 2009dan beri sağlam tuttuysa bunları , bi hata yaptıgını düşünmüyorum.
2007 de açtığım kendime özgün çektiğim videolarım yüklediğim videolar hiç bir yerde yok hepsini kendim çektim yüklediğim videolarım vardı 300 yakın video bugün kanal kapandı hiç bir sebep ihtar telif yok direk kapattılarBu resim herşeyi açıklıyor herhalde ,
2009 dan beri aktif kanalım olmak üzere 100'den fazla kanalım bugün kapatıldı. Bir gün biteceğini biliyorduk , ne kadar devam etse kardı ancak yine de üzülmemek elde değil .
Bu iş benim için büyük bir süpriz olmazsa bitiyor , artık mobile yönelme zamanı.
Son 3 ayda yaşadıklarımızdan sonra ben bu işte bir gelecek göremiyorum artık. Devam eden arkadaşlara allah kolaylık versin ..
2007 de açtığım kendime özgün çektiğim videolarım yüklediğim videolar hiç bir yerde yok hepsini kendim çektim yüklediğim videolarım vardı 300 yakın video bugün kanal kapandı hiç bir sebep ihtar telif yok direk kapattılar
Bitti diyenlere direk karşı çıkıp dalga geçerek bitmedi diyen arkadaşlarımızın içinde demekki hala umut var ki bu şekilde her bitti diyene kıl oluyorlar ki bende oluyorum açıkçası. Ben şahsen bitti diye bırakıp pes etmek istemiyorum. Eminim bir çok kişide bu şekilde düşünüyordur. Çoğumuz da hala bir umut var ve her an her şey olabilir. Hemen bitti diye bırakacağımıza bu kadar insanız el ele verip, gerçekten bu işi yapmak isteyenler, sürekli deneme yanılma ile her şeyi deneyerek bulabilirler. Yani ben derim ki kenara çekileceğinize bu zamana kadar çalıştığınızdan daha fazla çalışarak devam etmek gerek. Genede tabikide herkesin şahsi fikri farklı ve saygı duyuyorum denilenlere
Mesele bitip-bitmesi değil sabrın olmaması hocam. Eskiden quiz ödemeleri kesinleşmeye soktuğu an ana konuya yüzlerce kişi "ne zaman ödenecek", "ne zaman gelir", "halen niye gelmedi" gibi şeyler yazması zaten bunu gösteriyordu.
Aşırı acelecilik, sabırsızlık yüzünden bunlar söyleniyor halbuki birşeyin bittiği yok.
Mesele bitip-bitmesi değil sabrın olmaması hocam. Eskiden quiz ödemeleri kesinleşmeye soktuğu an ana konuya yüzlerce kişi "ne zaman ödenecek", "ne zaman gelir", "halen niye gelmedi" gibi şeyler yazması zaten bunu gösteriyordu.
Aşırı acelecilik, sabırsızlık yüzünden bunlar söyleniyor halbuki birşeyin bittiği yok.
dostum suankı durumun farkında ol bence,tabıı benı ılgılendırmez senın bakıs acın ama benı bı abı kardes olarak gor lutfen,
partner artık spam almıyor,partnerdekı kanallar 1-2 aya bısey kalmaz,
alan partner mutlaka cıkacaktır ama onlarda sartları zorlastırıp elınde oynatacaklar ama sonucta youtube uzun telıf hakkı olan ıcerıklere ızın vermıyor artık(en cok kazandıran ıcerıkler) hangı ıcerıkler oldugunu tahmın edersın az cok,adsense mailler kapanıyor,kanalların para kazanması gıdıyor,bunun tek sebebı youtube olan ıcerıklerı tekrar yuklemek,ve dunya engeli
dostum suankı durumun farkında ol bence,tabıı benı ılgılendırmez senın bakıs acın ama benı bı abı kardes olarak gor lutfen,
partner artık spam almıyor,partnerdekı kanallar 1-2 aya bısey kalmaz,
alan partner mutlaka cıkacaktır ama onlarda sartları zorlastırıp elınde oynatacaklar ama sonucta youtube uzun telıf hakkı olan ıcerıklere ızın vermıyor artık(en cok kazandıran ıcerıkler) hangı ıcerıkler oldugunu tahmın edersın az cok,adsense mailler kapanıyor,kanalların para kazanması gıdıyor,bunun tek sebebı youtube olan ıcerıklerı tekrar yuklemek,ve dunya engeli
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.