De Te Fabula Narratur yeni adıyla Acoustic'ten şikayetçiyim !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sırf bu konu yüzünden yetkilerim alındı serkan abi ile papaz oldum [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] . Adalet yerini bulsun. burada kimse art niyetli değil ne üyeler ne yöneticiler, kimsede birbirinden üstün değil sadece ortada yanlış anlaşılmalar var. Bu yanlış anlaşılmaların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Saygılarımla

Benim açtığım beyin fırtınası konusunda söylemiştiniz hocam.Kitap yayınlanmadan önce, Aralığın son haftası mı neydi.O konuda haklısınız.

hocam hatirlattiginiz ici. tsk ederim her yerde benim kitabim kitabim deyip duruyo
bizde cikip bemim teknik calmislar diye mi bagirak

Merhabalar,

Yeni girebildim netimde problem var. Konuyu açan arkadaşa cevap olarak;

v4 serisi hakkında yayınlanmadı diye şikayetten bahsedilmiş ve konu bu yüzden açılmış. İyi ki de açılmış, bazen durduk yere bilgilendirme yapmak saçma oluyor. Bu yüzden bu konu altında şikayete de cevap vererek açıklama yapmak en iyisi.

v4 serisi 2 döküman halinde çıktı ve yayınlandı. Yayınlanma süresi 1 Ocak 2014 - 22:00 olarak belirlenmişti. Bu konuda kimse itirazda etmedi zaten. Bu sürede netim vb. problemler dolayısı ile çok geçmeden gecesine kitap dökümanları paylaşıldı. Bu konuda sıkıntılar oldu; bazı şahıslar üye toplama bazıları başka bir şey söyledi. Fakat doğru bir şey vardı ki yayınlanma saati 3-5 saat gecikmişti. İnsan olduğumu unutanlar dışında anlayışla karşıladı herkes.

Kitap ise yayınlandı ve yayını devam ediyor. "Alt kanalın para kazanmaya açma" işlemi ise işe yarıyordu fakat burada "aysun" isimli bir şahsın benim dökümanımı ücretsiz paylaşması ve daha önceden ben buldum, herkes yararlansın işe yarıyor şeklinde konu açmasından sonra adeta üzerimdeki yükü aldı. Çünkü sadece ben de değil aysun ve 3-5 kişide de işe yaradığını görmüş oldunuz. Yani alt kanalın para kazanması kesinlikle doğruydu ama çoğu kişi bu işlemi doğrulayamadı. Ben daha dün gece kanalımın para kazanmasını açtım. Daha 2 ay önce bu işlemi uyguladığım bir kanalda milyon izlenimler alarak kazanıyorum. Dilerse Serkan Abi'ye kanal linkini mesaj atabilirim gerekli incelemeyi de yapsın.

Ekleme: v4 ü sonradan alıp sadece Alt para kazanmaya açma işlemi için alan; 2 arkadaşa ödeme yapıldı. (think ve drack nickli olması lazım, bu arkadaşların konuya ortam kışkırtıcı vb. mesajları hakkında gerekli işlem yapılması yani objektifliğin dışına çıkılması durumunda gerekli işlem yapılmasını da adalet için isterim)

Gelelim konunun bir başka boyutuna yani kazandırma olayına; Bu kitap kesinlikle kazandırdığına eminim. Öyle ki kazandırmadan ziyada alanların işine her yönü ile yarıyor. Kanal kaynağı türetiyor ki zaten satın almadan önce başlıkları konuya yazmıştım. Başlıklar belli, işine yarayacaksa ve uygulayacaksan alacaksın.

Ben kitabı çıkarmazdan önce eski adminimiz Battusay, şuan ki adminimiz mNote ve Serkan Abi'ye ve hatırladığım kadarı ile 1-2 admin/yönetici arkadaşa da incelemesi veya kitap hakkında içeriğini görmesi için gönderimde bulunmuştum.

Öyle ki forumun neredeyse tahminlere göre en çok kazananı Serkan Abi (Muslera06) nın yorumunu ekran görüntüsü olarak paylaşıyorum;

zswdn5.jpg

Bir diğeri; http://www.ytpara.com/91547-post3.html
Bir diğeri; http://www.ytpara.com/91561-post10.html
Bir diğeri; http://www.ytpara.com/165078-post511.html

Burada da görüleceği üzere kitap dökümanları kesinlikle en iyi içeriğe sahip kitaplardan birisiydi. Ayrıca kitap hakkında bu açılan şikayet konusuna rağmen uygulayarak yararını görmüş bir kaç arkadaşta yorumunu yazmış. Bu kitap kesinlikle ciddi oranda kazandırıyor. Ciddi oranda kelimesini tekrardan yazayım; "Ciddi oranda kazandırıyor"

Sen kardeşim, sana soruyorum kaç kanal açtın v2 den dediğimde bana verdiğin sayı; 1-2 veya hiç, açayım mı diye tekrar sorarken aklın neredeydi?

Konuda açıklamam bu kadar. Dilerseniz hakkınızı yasal şekilde arayabilirsiniz, dilerse yönetim beni banlayabilir. Ama eğer benim hakkım burada adalete göre sağlanacaksa; konuyu açan arkadaş hakkında gerekli forum kuralları cezası uygulansın. Konuyu açan arkadaşımız hakkını yasal olarak aramasını da öneririm. Her türlü şikayete, davaya, şikayet konularına açığım. Haklı olduğumu düşündüğüm için.

Benim attigim ozel mesaja cevap verir misin,

@Acoustic ey fani koskoca foruma adminlik yapmis canli
benim profilime gir istatisliklere tikla
tum msj arat para acmayi
senin kitaptan once mi paylasmisim sonrami.gor
ey fani ey multi account ci
Görende sonsuza kadar seni yaşayacak sanacak.
Senin de denediğin bir yöntem, seninde kanallarının para kazanmaya açtığın bir yöntem..

senin serkan abinin yorumunu paylastıgın cap ekim ayına ait?? kardesim Allah askına v4'ten bahsediyor millet yani ocak ayından... SEN gitmişsin ekim ayındaki yorumu cıkartıyorsun :S
Alıntıyı bana yaptığını düşünerek yazıyorum.

Kitap 4 seri ve yorum 3 seri heba edilip 1 seriye bağlanıyorsa bu büyük bir çelişkidir. Alt kanalın para kazanma olayını aysun denilen şahısında yaptığını ve çalıştığının haricinde bu yöntem için alan varsa geri ödemesini sana yaptığım gibi diğer şahısa da yaptığım gibi yapacağımı belirttim.

Alıntıyı bana yaptığını düşünerek yazıyorum.

Kitap 4 seri ve yorum 3 seri heba edilip 1 seriye bağlanıyorsa bu büyük bir çelişkidir. Alt kanalın para kazanma olayını aysun denilen şahısında yaptığını ve çalıştığının haricinde bu yöntem için alan varsa geri ödemesini sana yaptığım gibi diğer şahısa da yaptığım gibi yapacağımı belirttim.

evet geri ödeme yaptıgını herkes biliyordur zaten. bu konuda sorun yok. Ama söyle bir gerçek var ki benım gibi son v4 için bu kitabı alan kac kisi var acaba? onun ıcın dıyorum kı ekim ayının resmını koyman anlamsız olur bazılarımız için?

evet geri ödeme yaptıgını herkes biliyordur zaten. bu konuda sorun yok. Ama söyle bir gerçek var ki benım gibi son v4 için bu kitabı alan kac kisi var acaba? onun ıcın dıyorum kı ekim ayının resmını koyman anlamsız olur bazılarımız için?
Sanırım 5-6 kişi var alt kanal için ve 3 kişiye geri ödeme yapacağımı söyledim. Bunlardan birisi büyük bir şirket sahibi ve kitabın içeriğine bayılmış. 1 kişiye de (think) ödeme yaptım. Sanırım tekin isimli bir arkadaş var onun içinde PTT bilgisi aldım fakat bulunduğum yer merkezi olmadığı için PTT ye çıkamadığımı çıktığım zaman geri ödemesini yapacağımı belirttim.

e-book satın almaktan daha sacma birsey varsa o da e-book satmaktır.

Kaç farklı konuya kaç kere yazdım ben unuttum. Bu sefer bir kere yazıp son kez herkese hatırlatıyorum.

Taraflar dışında kimse yazmasın lütfen. Aksi takdirde banlanıcaktır.

Şikayetiniz var konu altında yazın.
İade istiyorsanız konu altına yazın.
Şikayetlere verecek cevabını var ise konu altına yazın.

Ama taraf değilsenizi mağduriyetiniz yok ise konuya yazmayın. banlanmak istiyorsanız buyrun.

Alt kanal açma yöntemi hala işe yarıyorsa ytozel deki bu konu ile ilgili konuyu ve dökümanı niye kaldırdın? [MENTION=1680]Acoustic[/MENTION]

Bu işlemi tam uygulamayanlar var ve kanallarından bu durumu sorumlu tutmasınlar diye.

Ya hala işlemi tam uygulamayanlar var diyosun.Bana uygulayan 1 kişi göstersene ? Herkes mi tam uygulayamadı ? Bu işlemin işe yaramadığını sende biliyosun.
Sen insanları yanılttın.Hiç var olmayan birşeyi varmış gibi gösterdin ve bunu pazarladın.Bu yaptığına ise sahtekarlık deniliyor.

Ayrıca paramızı geri ödemen mağduriyetimizi gidermiyor.Senin kitabını beklediğimiz haftaları geri getirmiyor.

Gold E-Book v4 cikacak diye kendisinden satin aldik ama ayni seyleri r10 da falanda paylasmis. Tamam hersey dört dörtlük olacak degil ama v4 cikacak diyerek sadece kanal para kazanma konusu ve niche acmasi hic hos degil.Onlar zaten forumlarda mevcut Birisi e-book sistemini arkadasa ögretmeli. YT isine baslarken 1-2 ayrinti disinda 1 - 2 - 3 serisinde pek birsey yok. O yüden 40 tl ödeyerek v4 cikacak diye aldik ama henüz ortada birsey yok.

Kaç farklı konuya kaç kere yazdım ben unuttum. Bu sefer bir kere yazıp son kez herkese hatırlatıyorum.

Taraflar dışında kimse yazmasın lütfen. Aksi takdirde banlanıcaktır.

Şikayetiniz var konu altında yazın.
İade istiyorsanız konu altına yazın.
Şikayetlere verecek cevabını var ise konu altına yazın.

Ama taraf değilsenizi mağduriyetiniz yok ise konuya yazmayın. banlanmak istiyorsanız buyrun.

Bırak forum kullanıcıları yorumlasın...

Ne demek taraflar dışında kimse yazmasın, banlarım????

Biraz empati yaparak mesaj yazalım.

Muhammed forumda yonetici iken sahte tık atanları uzaklaştırıyodun Şimdi kendin EBook da sahte tık atmayımı öğretiyosun.

Ebook unda yaptığın niche çalışması tam bir sallamasyon. Sadece bilgi olsun diye yazmışın herkesin bildiği ama yapmadığı sahtelarlığı. Sen yapın diyorsun.

Sen bu kafayla millete para kazandırmayı bırak senin yüzünden bir çok kişinin adsensi banlanıcak. Atık iyice zıvanadan çıkmıssın!

Yazık günah 3 kuruş kazanmak için Ebook alan insanları elindekinden de ediceksin !!

Süresiz uzaklaştırıldın git kendi forumunda sahte tık ile para kazanmayı anlat!!!

Muhammed forumda yonetici iken sahte tık atanları uzaklaştırıyodun Şimdi kendin EBook da sahte tık atmayımı öğretiyosun.

Ebook unda yaptığın niche çalışması tam bir sallamasyon. Sadece bilgi olsun diye yazmışın herkesin bildiği ama yapmadığı sahtelarlığı. Sen yapın diyorsun.

Sen bu kafayla millete para kazandırmayı bırak senin yüzünden bir çok kişinin adsensi banlanıcak. Atık iyice zıvanadan çıkmıssın!

Yazık günah 3 kuruş kazanmak için Ebook alan insanları elindekinden de ediceksin !!

Süresiz uzaklaştırıldın git kendi forumunda sahte tık ile para kazanmayı anlat!!!

söylenecek söz kalmamış nokta.

Arkadaş adaletten bahsediyodu.Adalet böyle birşey işte. ;)

Kitapta bir yöntemden bahsetmiş. Kimse birşey anlayamadı. Videolu açıklama yapacağım dedi onuda yapamadı, aylarca oyaladı milleti: çünkü o bilgiler sallamasyondu. Ta o zamanlar şüphelenmiştim zaten.

Yorumları okudukça içim karardı kitap skandalı olmuş.
Niye almadığınız ürünün parasını erkenden ödüyorsunuz arkadaş sizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri