ERA Network`ü açmış bulunmaktayız. (Türk Partnerliği)

Az önce başvuru yaptım. Kanalınız veritabanımızda zaten kayıtlı diyor. Ben bu kanal için ytpnetwork'e de başvuru yapmıştım. ytpnetwork de Forella nın alt bayisi sizinki de. Acaba bundan kaynaklanabilir mi?

Büyk ihtimalle hocam. Siz kanalınızı pm atın ben eklemeye çalşm sizi

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

hocam benimde uzun zaman önce 1 ihtar yemişti kanalım şimdi düzelmiş durumu iyi görünüyor fakat kabul edilmedi sanırım böyle bir koşul varmı

partnerlikte kanalin tum gecmisi inceleniyor, daha once ihtar olup su an temiz de olsa partnerlikte kotu gecmisi gorunuyor ve kesinlikle kabul edilmiyor.

hocam benimde uzun zaman önce 1 ihtar yemişti kanalım şimdi düzelmiş durumu iyi görünüyor fakat kabul edilmedi sanırım böyle bir koşul varmı

bi kaç kanalımda deneme olarak era network ile çalışmaya başladım gerçekten arkadaşlar çok ilgili tavsiye ederim

her partner bayisine dedigim Seyi demek istiyorum.
Allah sabir versin isiniz cok zor.

Yine de hayirli olsun, Allah utandirmasin...

Hocam ihtar yemiş kanal almayacaz demişsiniz de , kanalım bir ihtar yemiş o da alakasız etiket girmekten dolayı idi ve çoktandır düzeltmişim. Partnerliğe girme şansım var mı :) ? Kanalım 230 k izlenimli(yeni) günlük 17-18k izlenmesi var ve +18 içerikli.

Hocam ihtar yemiş kanal almayacaz demişsiniz de , kanalım bir ihtar yemiş o da alakasız etiket girmekten dolayı idi ve çoktandır düzeltmişim. Partnerliğe girme şansım var mı :) ? Kanalım 230 k izlenimli(yeni) günlük 17-18k izlenmesi var ve +18 içerikli.

+18 içerikle ilgili konuşmadık hocam. Para kazandırma aktifse biz başvuruyu ve kanalı onaylar forela nın vereceği cevaba bakarız. Bizde +18 ile ilgili nasıl bir tutumları olduğunu öğrenmiş oluruz

arkadaşlar sizin kanalınız ne kadar sürede onaylandı?

ben basvurdum, bu aralar butun kanallar partnerlik firmalarini tanimak amacli kuruyorum zaten :) aslinda oyle bir niyet yoktu tabi ki ama neye niyet neye kismet diye bir laf var yeni calismalarim networkleri tanimak ve arastirmak, bu aralar gercekten cok talep var yeni networkler kuruluyor farkli sartlar sunuluyor bakalim sartlari yerine getiriyorlarmi kabul etmediklerinde neyi goz onunde bulunduruyorlar kabul oldugunda neyin faydasi oluyor en azindan bana soru soruldugunda cevap verecek bir veri tabani olusturmus olurum.... bu ikinci partnerlik basvurusu... ilk basvurdugum kisa surede onaylandi ve bir hafta oldu suan icin hersey normal sorunsuz bakalim odeme esiginde nasil sorunlar yasayacagiz.... buda ikinci oldu, gelisme olursa haber ederim :)

Arkadaşlar biz başvurunuzu çok sıkı takıp edıp o dakıka ıcınde forelaya gonderıyoruz. onaylama suresı 1-7 gun diyor Forela. beklemekten baska care yok suanlık. Sunuda bılmelısınızkı cok cok yenı bir networkuz. Bizim ilgimizi ugrasımızı goreceklerkı sozumuz azda olsa gecsın onlara karsı.

arkadaşlar sizin kanalınız ne kadar sürede onaylandı?

Foreladigital'e bağlı bir network bayisiyiz. Bize gelen başvuruları onaylayıp forela'ya iletiyoruz. Forela 1 ile 7 gün arasında geri dönüş yapıyor.

Başvurdum ne zaman yanıt gelir acaba ?

1 ile 7 gün arasında forela cevap verir hocam

Beklemektense pm atip süreci hizlandirma sansimiz var mi? Konudaki birkac mesajdan bunu anliyorum.

Pm atan arkadaşlar kanallarını yolluyorlarki bizde anlık onaylıyoruz ve forela ya iletiyoruz. Bizde de bekleme yaşanmasın diye.

ben basvurdum, bu aralar butun kanallar partnerlik firmalarini tanimak amacli kuruyorum zaten :) aslinda oyle bir niyet yoktu tabi ki ama neye niyet neye kismet diye bir laf var yeni calismalarim networkleri tanimak ve arastirmak, bu aralar gercekten cok talep var yeni networkler kuruluyor farkli sartlar sunuluyor bakalim sartlari yerine getiriyorlarmi kabul etmediklerinde neyi goz onunde bulunduruyorlar kabul oldugunda neyin faydasi oluyor en azindan bana soru soruldugunda cevap verecek bir veri tabani olusturmus olurum.... bu ikinci partnerlik basvurusu... ilk basvurdugum kisa surede onaylandi ve bir hafta oldu suan icin hersey normal sorunsuz bakalim odeme esiginde nasil sorunlar yasayacagiz.... buda ikinci oldu, gelisme olursa haber ederim :)

Olumlu olumsuz tüm izlenimlerinizi paylaşırsanız herkese faydalı olacaktır. Teşekkürler

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri