İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam yanlış düşünüyorsun :) misal biri bi katagoriden kazanıyor baktı forumda paylaşıldı ve çöp oldu bu sefer o adam gelip bildiği ama kazanamadığı katagorileri yazacak bir nevi sidik yarışına dönecek ortalık bir süre sonra bunların yaşanacağına eminim

ıtıraf edıyorum ben yapdım bunu :D

Bence Paylaşım her zaman için iyidir herşey paylaştıkça çoğalır ama çok az kişi paylaşım yaparsa o paylaşımın zamanla işe yaramamasına neden olur o yüzden herkes birlik olup paylaşımlara devam ederse çoğu kişi kazanır bu hayatın bir sırrıdır siz verdikçe daha çok kazanırsınız evet durum böyle olunca bazıları hazıra konacak ama bence böyle düşünmeyin. Milyonlarca değişik taktik yöntemi var çok değişik yöntemler var herkesin kendisine göre bir taktiği var bu taktikler paylaşılırsa herkesin kazanacağı görüşündeyim.

вєякαη;545833' Alıntı:
Bence Paylaşım her zaman için iyidir herşey paylaştıkça çoğalır ama çok az kişi paylaşım yaparsa o paylaşımın zamanla işe yaramamasına neden olur o yüzden herkes birlik olup paylaşımlara devam ederse çoğu kişi kazanır bu hayatın bir sırrıdır siz verdikçe daha çok kazanırsınız evet durum böyle olunca bazıları hazıra konacak ama bence böyle düşünmeyin. Milyonlarca değişik taktik yöntemi var çok değişik yöntemler var herkesin kendisine göre bir taktiği var bu taktikler paylaşılırsa herkesin kazanacağı görüşündeyim.

Her şeyin özeti bu işte bırakın herkes kendi taktiğini bulsun ne gerek var 1 tane kategori veripte her şeyi berbat etmeye?

Ben serbest olsuna verdim.
Forumun eski ve kazanan üyeleri zaten gelip burada içerik paylaşmaz yeni ve kendini ispat etmeye çalışan yeni üyeler arada çıkar ve paylaşımını yapar.
Forumda yeni üyelerin daha önce sanki hiç paylaşılmamış gibi açtıkları yol/yöntem/kategori konularını zaten görüyoruz aylardır.Bence telaşa gerek yok.

içerik serbest olunca sanmayın ki herkes size kazandığım videolar bu alın çekin demeyecek :) ben tek derdim serbest olursa salağın teki gelecek benim yüklediğim kategorileri tek tek nokta atışı burada ilan edecek ve ben hiçbişey yapamadan kanallarımın gidişini izleyeceğim. burda paylaşım yapınca kazanamayanlara değil, çok aç gözlü çakallara faydanız olur.

içerik serbest olunca sanmayın ki herkes size kazandığım videolar bu alın çekin demeyecek :) ben tek derdim serbest olursa salağın teki gelecek benim yüklediğim kategorileri tek tek nokta atışı burada ilan edecek ve ben hiçbişey yapamadan kanallarımın gidişini izleyeceğim. burda paylaşım yapınca kazanamayanlara değil, çok aç gözlü çakallara faydanız olur.

hocam benim çalıştığım bi kategori çöp oldu mesela her geçen gün daha çok kopyalama kanal açma yapıyolar bunda sadece acemi diye adlandırılan arkadaşlardan ziyade kendini bilgili uzman kategorisine koyan arkadaşlarında katkısı fazla fazla olduğuna inanıyorum...

ben hala o içerikten birtakım paralar kazanabiliyorsam bu kadar tedirginliği anlamış değilim insanlarda....

burda adam gelip çok bilindik bir çizgifilmi bile söylese bundan güzel paralar kazanan insanları etkileyeceğini düşünmüyorum.

babamın bir sözü vardı sen ben olana kadar ben dağ kadar olurum derdi...

Geçenlerde bir sayfam kapandı aylık 10M yi rahat göreceğine inandığım bir sayfaydı spamdan yada başka bişiden kapandığına inanmıyorum. Flagtan kapandı bence hiçbirşey yapmadım sildim geçtim aynen devam ediyorum bir sayfa daha açarım o izlenimleri yakalarım Allahın izniyle...

ama tekrar söylüyorum belli çerçeveler dahilinde yeni başlayan arkadaşlarında elinden tutmak köküne kadar olmasa da ucundan paylaşımlar olmak zorunda burası forum bunlar konuşulup paylaşılmıcaksa forum kahvehaneye döner....

yasak olmicak bu sefer de kimse birşey paylaşmicak ne gülerim bu sefer :D :D

Bu anketin yapılması kadar saçma birşey yok ya, benim to %8-9 altına düşmeyen kategorimi biri gelip burda vericek 2 gün sonra benim elde avuçta ne varsa gidecek.

вєякαη;545833' Alıntı:

Konudaki ankette bahsedilen sey taktik yada kategori ismi degil ki. Direkt icerik isminden bahsediyorlar. Yoksa kimse taktik anlatilmasina karsi degil zaten. Fakat bi dusunsene herkesin burada icerik isimlerini verdigini. Oyle adamlar varki forumda burada milletin yuzune gulup arka planda karistirmadiklari seyler kalmiyor (sahte telifinden flagina kadar atip, izlenimin hepsini kendilerinin alacagini, bu sayede daha cok kazanacagini dusunen findik beyinlilerden bahsediyorum) Bu durumda kim iceriginin adini paylasir? Yada ornegin benim senin iceriginin adini paylasmam hosuna gider mi sirf ben kazanamiyorum o icerikten diye? Olay birilerinin hazira konmasi degil yani, hazira konsunlar problem yok fakat hazira konmaninda otesine gecenler var soyledigim gibi.

bu paylaşılsın diyen arkadaşların bu işle ilgili hiç bilgisi yok mu? bilmiyormusunuz paylaşılan kategori kimseye fayda getirmez. anlamıyorum ben sizi ya birgün çalıştığınız kategori ifşa olursa görürsünüz

bu paylaşılsın diyen arkadaşların bu işle ilgili hiç bilgisi yok mu? bilmiyormusunuz paylaşılan kategori kimseye fayda getirmez. anlamıyorum ben sizi ya birgün çalıştığınız kategori ifşa olursa görürsünüz

Paylaşın diyen arkadaşların kategorisi yok. Bu sayede yeni kategori keşfetmeyi düsünüyolar ama sahte telifci flagcılardan haberi yok.

İçerik ya da kategori paylaşımının serbest olmasını isteyip bunu "herkes daha çok kazanır" a dayandıran arkadaşları anlayamıyorum.. Bir pastayı kaç kişi isterse o kadar az pay düşer herkese.. Yani bu mantığı nası düşünemiyosunuz aklım almıyo.. İçerik ve kategori paylaşımları herkesin kazancını düşürecektir.. Yeni başlayan arkadaşlara da tavsiyem bence bu konunun arkasında durmayın çünkü sizin zararınıza olacaktır.. Taşıma suyla değirmen dönmez.. Ne kadar emek verirseniz uğraşırsanız o kadar çok kazanırsınız..

kategoriden yola çıkarak yada içerikten kopyalamalar başlayacak daha sonra diğerinden yüksek izlenim kazanç sağlamak için sahte teliflerle flaglarla diğerinin kanalını kapatmaya çalışacak bu döngü bu şekilde devam edecek.

artık desenize bi kategori paylaşılacak forumda ilk sayfada videolarınız varsa

Eliniz kolunuz bağlı bir şekilde bekleyeceksiniz flag gelmesini yada kanallınızın botla 10 saniyede kopyalanacağını. Baktı kopyalayan arkadaş hiç izlenim alamıyor diyecek ulan şunun ayağını kaydırırsam ben çok kazanırım diye..

Konuyu her gördüğümde sinirleniyorum.
Bence 1 ay sonra okullar açılınca yeni anket gerekiyor.

artık desenize bi kategori paylaşılacak forumda ilk sayfada videolarınız varsa

Eliniz kolunuz bağlı bir şekilde bekleyeceksiniz flag gelmesini yada kanallınızın botla 10 saniyede kopyalanacağını. Baktı kopyalayan arkadaş hiç izlenim alamıyor diyecek ulan şunun ayağını kaydırırsam ben çok kazanırım diye..

Konuyu her gördüğümde sinirleniyorum.
Bence 1 ay sonra okullar açılınca yeni anket gerekiyor.

aynen böyle olacak evet diyenlerde kazanamıyıp araştırma yapmayan insanlar zaten

Yaklasik 1 yildir bu forumdayim ne zaman bi kategori paylasilsa o kategori çöp oldu ve bunu adminler cok iyi bilmelerine rağmen neden boyle bi anket yapma gereği duydular merak ediyorum.

olaylar olaylar
üye kıyımı olur artık küfürden falan.

olaylar olaylar
üye kıyımı olur artık küfürden falan.

Anket bitsin en güzel kategoriler sizlerle :D

Yaklasik 1 yildir bu forumdayim ne zaman bi kategori paylasilsa o kategori çöp oldu ve bunu adminler cok iyi bilmelerine rağmen neden boyle bi anket yapma gereği duydular merak ediyorum.

Aynen öyle hocam günlük 120$ dolar getiren çizgifilm forumda bir konu açtılar anlaşamayan 2 arkadaş verdiler kategoriye 10$ zor görmeye başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri