Multi (Birden Fazla Üyelik) Konusu

Abimin b2121 adlı kullanıcı adı vardı bi ara banlanmış mı bilmiyorum , eğer banlanmamışsa b2121 adlı kullanıcının üyeliğinin sonlandırılmasını istiyorum .. saygılar

Bu banlama neye göre oluyor? Biz komşu ile aynı internetten bağlanıyoruz. O da üyelik alacakmış problem çıkmaz değil mi? Aynı bilgisayardan bağlananları mı banlıyorsunuz yoksa aynı internet üzerinden bağlananları mı?

Bu banlama neye göre oluyor? Biz komşu ile aynı internetten bağlanıyoruz. O da üyelik alacakmış problem çıkmaz değil mi? Aynı bilgisayardan bağlananları mı banlıyorsunuz yoksa aynı internet üzerinden bağlananları mı?
Multi üyelikleri burada belirtiyorsunuz. Aynı internet olabilir, Aynı PC vs. olduğunda bu konuda bize bildirmez iseniz, BOT otomatik olarak üyeliklerinizi banlıyor.

Buradan [MENTION=624]berkan_33[/MENTION] vede [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] tesekkürlerimi sunuyorum saolun varolun : ))

---------- Mesaj saat 14:41:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:22:11 civarında gönderildi. ----------

sevgili [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] kardeşim siteye girisim kalktı tesekkurler ama Pm alamıyorum ve atamıyorum aynen ,,,,,,,Access Denied, You Don't Have Enough Posts To Send PM's,,,,,, yazısı cıkıyor ..ilgilenirmisin lütfen

Buradan @berkan_33 vede @De Te Fabula Narratur tesekkürlerimi sunuyorum saolun varolun : ))

---------- Mesaj saat 14:41:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:22:11 civarında gönderildi. ----------

sevgili @De Te Fabula Narratur kardeşim siteye girisim kalktı tesekkurler ama Pm alamıyorum ve atamıyorum aynen ,,,,,,,Access Denied, You Don't Have Enough Posts To Send PM's,,,,,, yazısı cıkıyor ..ilgilenirmisin lütfen
Belli bir aktiflik göstermeyen üyelerin özel mesaj atmasına izin vermiyor sistem. Online, mesaj sayınız belli bir oranda aktif olması gerekiyor.

Merhaba her kese,forumda ilk postum. Ben ve kardeşim aynı evden giriyoruz internete onun da üyeliği var niki: dracula , Videoda gördüm Serkan abi banlanmasın diye burda belirtmemizi istemişdi, her kese hayırlı günler.

brocker nickli üye benim arkadaşım .
ben davetiye atamadığım için arkadaşım alamamıştı üyelik.
benim nikimle giriyordu .
ama onun zaten eskiden üyeliği varmış brocker nikiyle.
o üyeliğinin olduğunu bilmiyordu .
NoEroin ve Brocker nicklerinin alınma tarihlerine bakarsanız . zaten aynı kişi olmadığımızı görebilirsiniz .

-

brocker nickli üyeninde banı kaldırılırsa arkadaşım kendi nikiyle girebilir .
bugün banlandığımı gördüğüm için bunu yazıyorum .

Bugün Bayağı bi kişiyi bombalamış adminler aralarında sürekli gördüğümiz kişilerde var hadi hayırlısı bakalım Piyango başka hangi uyanıklara vuracak :D

Moderatörlere bilgilendirme amaçlıdır.

Concrete ve bayog hesapları mülti olmamalarına rağmen sistem tarafından multi algınmış ve hesaplar erişime kapatılmıştı.

Muslera06 ile iletişime geçtim ve hesapların yasakları kaldırıldı...

Saygılar...

jrmateja ile birlikte ofis home şeklinde çalışma sistemi yürütmekteyiz.İyi Günler

[MENTION=2229]Cevher[/MENTION] nickli üyeliği ben açtım bilginize onuda şimdi sahibine veriyorum multi sanılmasın.

[MENTION=2311]Err6r[/MENTION] isimli kullanıcı ile ara sıra aynı ağdan bağlanmaktayız.llütfen multi sanılmasın.
Şu an kendisi banlanmış durumda.banı kaldırabilirmiyiz yönetici arkadaşlar.

вαттυѕαу;57659' Alıntı:
Kaldırdım tamam

Yurtta zaman zaman aynı pc'den bağlandığımız arkadaşımın nicki stan-stun , yeni üyelik almıştık arkadaşıma ancak multi üyelikten banlanmış. İlgilenirseniz sevinirim

Günde 100 farklı ipden foruma girdiğim oluyor :D Birileriyle eşleşiyor olabilir beni kovmayın üzülürüm :D

HideMyAss kullanıyorum baska kullananlar varsa zaman zaman ip çakışabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri