Premium Üyelikler Yenilenmiştir

Cevap: Premium Uyelikler Acilmistir !

Hocam gold silver bölümlerin özelliği ne olacak tam olarak forumun genelinden farkı ne olacak yani ?

hayırlı uğurlu olsun.

Şimdi ben youtubedan para kazanmış olsam eyvallah alırım merak ettiğimden, ama şu durumda alamam. E özel forumları olacak üyelik alanlar orada taktik paylaşırsa biz daha kazanamayanlar ne yapacaz ?? Yani benim sorum şuan için alamıyorum ne kaybediyorum ?? Bir şekilde para bulup alsam normal forumdan çok farkı olur mu?

hayırlı uğurlu olur inşallah

gold üyelik satın aldım.

bence erken bir uygulama oldu olcaksa bile daha forum oturmadı az üye ve az aktiflik söz konusu. beklenmeliydi.

Hocam gold silver bölümlerin özelliği ne olacak tam olarak forumun genelinden farkı ne olacak yani ?

Ustad bu isin forumun yeni eski olmasi yada farkli seyler icin yapilmadi.Sebebini onlarca kez yazdim.Bu uyelikler arasinda bilgi paylasim,ozel uygulama kazanc vs gibi bu tur seyler olmayacak,ayrimcilik yok.Yani bir cok mesjaimda yazdim bunu sizlere.

Serkan neyden para kazanacağını şaşırdın.
Ben sasirma yasini cokdan gectim ustad.Biraz konusmalara dikkat edelim lutfen.Saygisizligin manasi yok.Kimseye zorla uye olda demedik bu foruma,zorla parali uye olda demedik demiyoruzda.Buraya gelip birseyler ogrenmek,yada bilgi paylasimi yapmak icin geldiniz,birakin burasinin kurallarini geleceginide biz dusunelim.

Ayrica burda ben Turkiyenin en buyuk yada istanbulun en buyuk yt forumunu acmak lider olmak icin emek vermiyorum,amacimda o degil.Burda 10.000 kisi olacagina,dostca saygi ile,konusmasini bilen,nerde nasil konusacagini iyi bilen,yasinin adami olan saygili 10-15 kisilik dostluklara arkadasliklara raziyim.

Sasirdin kelimesi sana gore hafif olabilir ancak bana gore agir bir kelime lutfen herkesi kendiniz gibi gormeyip yazarken bazi sozlerlerinize dikkat edin.

Yaşın bu yorumla çok düşük gözüküyor , hadi yaşın 25 30 olsun , sen o yaşta bu yorumu nasıl atabildin şaşa kaldım açıkcası :)
Bu adam senin verecegin 50$ mı kaldı , yani insan az düşünür , ya yorum atma penceresini açtım bişiler yazmak için ama harbi elim gitmiyor yazmaya , ne desem az gelir

Ustad bu isin forumun yeni eski olmasi yada farkli seyler icin yapilmadi.Sebebini onlarca kez yazdim.Bu uyelikler arasinda bilgi paylasim,ozel uygulama kazanc vs gibi bu tur seyler olmayacak,ayrimcilik yok.Yani bir cok mesjaimda yazdim bunu sizlere.

Ben sasirma yasini cokdan gectim ustad.Biraz konusmalara dikkat edelim lutfen.Saygisizligin manasi yok.Kimseye zorla uye olda demedik bu foruma,zorla parali uye olda demedik demiyoruzda.Buraya gelip birseyler ogrenmek,yada bilgi paylasimi yapmak icin geldiniz,birakin burasinin kurallarini geleceginide biz dusunelim.

Ayrica burda ben Turkiyenin en buyuk yada istanbulun en buyuk yt forumunu acmak lider olmak icin emek vermiyorum,amacimda o degil.Burda 10.000 kisi olacagina,dostca saygi ile,konusmasini bilen,nerde nasil konusacagini iyi bilen,yasinin adami olan saygili 10-15 kisilik dostluklara arkadasliklara raziyim.

Sasirdin kelimesi sana gore hafif olabilir ancak bana gore agir bir kelime lutfen herkesi kendiniz gibi gormeyip yazarken bazi sozlerlerinize dikkat edin.

MYNETTE Bİ BAKTIM TAYYİP ERDOĞANI KİMSEYE YEDİRMEYİZ YAZIYOR MANŞETTE ...BENDE sandım ki OBAMA VS LERİ SÖYLEYİK BU SÖZÜ HABERİ Bİ AÇTIM BAŞBAKAN DANIŞMANI YAZMIŞ AMA BENİ ETKİLEDİ BAŞLIK....VESSELAM

USTAYI KİMSEYE YEDİRMEYİZ GARDAAAAŞŞŞŞ...BU BÖYLE BİLİNE..... (SKRM)

İnsaf be kardeşim
Muslera hocam bu forumu bizlerde kazanalım diye açtı. Bildiğini bizlerle paylaşmasa bir çoğumuzun youtubeden para kazanıldığını bile bilmeyecekti.Bilse dahi bilgisi olmadığı için para kazanmakta zorlanacaktı. Zaten kendisi bizlerin hayal edemediği miktarları kazanıyor Daha çok kazanmak gibi bir derdi olsa bu siteyi kapatır. Bu siteye ayırdığı vakti yeni kanal açıp video yüklemekle harcasa eminim şu anki kazancını 5e katlar.
Lütfen emeğe ve iyi niyete saygılı olalım

youtube den para kazanmaya başlayıncae bende gold alacağım :) r10 a da üye olacağım, önce bi bilgisayar alayım eve sonra internet :) sonrada gold üye :) tabi tüm bunları yapabilmem için önce youtube den para kazanmam gerek :) dur bakalım biz ne zaman dahil olacağız para kazanabilen gruba

---------- Mesaj saat 17:45:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:41:11 civarında gönderildi. ----------

İnsaf be kardeşim
Muslera hocam bu forumu bizlerde kazanalım diye açtı. Bildiğini bizlerle paylaşmasa bir çoğumuzun youtubeden para kazanıldığını bile bilmeyecekti.Bilse dahi bilgisi olmadığı için para kazanmakta zorlanacaktı. Zaten kendisi bizlerin hayal edemediği miktarları kazanıyor Daha çok kazanmak gibi bir derdi olsa bu siteyi kapatır. Bu siteye ayırdığı vakti yeni kanal açıp video yüklemekle harcasa eminim şu anki kazancını 5e katlar.
Lütfen emeğe ve iyi niyete saygılı olalım

kesinlikle katılıyorum...
emeğe saygı duyalım lütfen

Ödeme yaptıktan sonra kime msj atmak gerekiyor ? gold bölümün
n ve chatin açılması için..

şans oyunları bilgilerini alabilirmiyim.

birde 6ay gold için TL ne kadar yatırcam bildirirsen sevinirim abi.

2-3 kuruş kazanacaksiniz diye forumda paralı olduya ne diyim :)

2-3 kuruş kazanacaksiniz diye forumda paralı olduya ne diyim :)

Forum paralı değil kardeşim. Klasik tüm özelliklerden tüm normal/premium üyeler yararlanabiliyor. Premium üyelikler ile ekstra özelliklere sahip olabiliyorsunuz sadece. Mecburi değil. Bu özelliklere ihtiyaç duyan kişiler alması için aktif edildi bu sistem.

Selamlar, silver,golf ve platinum özel kategorilerinin içerikleri nedir? Herhangi bir caps/önizleme var mı? Eğer kategorilerde yalnızca sohbet ve satış dışında yararlı bilgiler var ise almayı düşünebilirim.

Platin Üyelik
Ne avantajı var:
- Özel Platin üye kategorisinde bilgi paylaşabilme.

Özel kategoriler ne hocam ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri