Web sitemiz :
Zeplin Network
Detaylı yazıma geçmeden önce kısa özet geçmek gerekirse :
-
Networkumuz özellikle spam çalışan arkadaşlar için özel olarak oluşturulmuştur.
- Alım şartımız son 1 hafta içerisinde her gün 500 izlenmeyi geçmiş olması ve telif veya topluluk ihtarı almamış olmasıdır.
- Yolladığınız her kanalın tek tek bu şartı sağlaması gerekmektedir. Şartları sağlamayan kanalları yollamanız hem sizi yorar hem bizi uğraştırır ve de sonuç olarak kabul edilmez.
UYARI : Yolladığınız kanallar içinde şartları sağlamayan tek kanalınız bile olsa tüm başvurunuz iptal olur
- Kapanan kanallara ödeme yapılacaktır.
- Tüm kanalların, kapananlar ve bize kayıt olduktan sonra telif alanlar dahil olmak üzere yüzde %70ini ödüyoruz.
- Ödeme alt limitimiz webmoney için 5 , banka için 100 dolardır.
- Ödemeler 20 ila 30 gün süre arasında gerçekleşecektir.
- Başvurular sitemiz üzerinden yapılacaktır.
- Kanal davetiyeniz hafta içi en geç 48 saat , hafta sonu en geç 72 saat içinde gönderilecektir.
Arkadaşlar sonunda uzun uğraşlar sonucu yabancı bir firmadan sub-networkluk yetkisi almayı başardım. Bütün şartları spam çalışan arkadaşlar için en makul düzeye çekmeye çalıştım. Ben ve ekibim size en iyi hizmeti vermek için elimizden gelmeye çalışacağız.
Kendi kanallarımı da bu ay içinde bağladığım için ödemeyi önümüzdeki ay alacağım bir aksilik çıkmazsa , belirttiğim gibi ben sürekli network şirketiyle irtibat halimdeyim telefonla. Bana güven verdiler ama hiçbir aksiliğin çıkmayacağının garantisini, henüz ilk ay içinde olduğumuz için, tabiki veremem. Ama fikrimi soracak olursanız boşta kalan kanallarınız varsa Kasım ayı bitmeden başvurursanız hep birlikte görüp, deneyip ödememizi alırız inşallah.
Ben kimim biraz ondan bahsedeyim .Bilkent Üniversitesi Bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Bundan 3 sene önce Hamit İniestayı bakkala gönderdi videosuyla başlayan Youtube macerama, aradan geçen yıllar içinde edindiğim tecrübelere dayanarak artık bir içerik yükleyicisi olarak değil, sizlere network hizmeti vererek devam etmek istiyorum. 2.5 sene önce açtığım bir konuda da sizlerle paylaşmıştım ilk başladığım günü.
http://www.ytpara.com/ilk-kazanciniz/3424-youtubea-basladigim-ilk-gun-11-ekim.html
Bunu niye paylaşmak istedim, çünkü çok fazla mesaj yazmasam da çok uzun zamandır bu işlerle haşır neşir olduğumu ve forumu okuyucu olarak yakından takip ettiğimi göstermek istedim. Sizlerle çıkacağımız bu yolculukta umuyorum ki sizlere kanallarınızdan yüksek kazançlar elde etmenizini sağlayacağız.
Belki bazılarınız şu konumu da okumuştur.
http://www.ytpara.com/konu-disi/83893-bir-gun-bitecekti-ve-bitti.html
2 ay önce kanallarımın büyük kısmını Adsense toplu banıyla kaybetmiştim. Ondan olsa gerek içimi dökmek için sizlerle paylaştım bu durumu

O zamandan beri kapanan kanalları ödeyen network peşinde koştum. Bu sürede bazı kanallarımı geri açtırmayı başardım. Ve bunları bu networke bağladım. Başlarda sadece kendi kanallarımla çalışmayı düşünmüştüm ancak sonrasında kurduğum Zeplin Network aracılığı ile sizin için de yararlı olabilecek bu imkanı sizlerle paylaşmak istedim.
İletişim:
Zeplin Network
[email protected]
Not: Konu üzerinden , skype üzerinden, mail üzerinden ve sitedeki form üzerinden kafanıza takılan herşeyi sorabilirsiniz. Ancak buradan gelen Pm'lere yanıt verilmeyecektir.
Davetiye durumları :
Cumartesi saat 23:59'a kadar başvuru yapmış olanlardan davetiyesi gönderilmiş arkadaşlar : [MENTION=9018]karahisar[/MENTION] , [MENTION=20687]forexim[/MENTION] , [MENTION=13022]murat1985[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] , [MENTION=13218]aragon[/MENTION] , [MENTION=23969]saxxed[/MENTION] ve forum nikini yazmayan 3 kişiye daha davetiyesi gönderilmiştir.
Gelip gelmediğine dair yorum yazarlarsa memnun olurum .
Not :Cumartesi 23:59'a kadar başvuruda bulunmuş olanlardan %80'ine yakını şartları sağlamadığı için başvurusu iptal oldu. Uymayan kanallarınız yüzünden diğer kanallarınız da madur olmuş olabilir. Lütfen emin olduğunuz kanallar varsa tekrar doldurunuz formu.
----
Pazar saat 23:59'a kadar başvuru yapmış olanlardan davetiyesi gönderilmiş arkadaşlar : [MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION] , [MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] , [MENTION=14499]esc wanted07[/MENTION] [MENTION=17483]MesuTurkiye[/MENTION] , [MENTION=25565]kara62burk[/MENTION] , [MENTION=14813]opciga[/MENTION] , [MENTION=32186]Erhan26[/MENTION] , [MENTION=21684]kackin[/MENTION] , [MENTION=14999]Hdlfrz[/MENTION] , [MENTION=30077]zorasa[/MENTION] , [MENTION=9676]cloudenq[/MENTION] ve forum nikini yazmayan 2 kişiye daha davetiyesi gönderilmiştir.
Gelip gelmediğine dair yorum yazarlarsa memnun olurum .
Not
azar 23:59'a kadar başvuruda bulunmuş olanlardan %85'ine yakını şartları sağlamadığı için başvurusu iptal oldu. Uymayan kanallarınız yüzünden diğer kanallarınız da madur olmuş olabilir. Lütfen emin olduğunuz kanallar varsa tekrar doldurunuz formu.

-------