İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal olarak benim gibi içerik sıkıntısı yaşayanlar serbest olsun diyecekler . İçerikte sıkıntısı olmayanlar ne gereği var biz çorbamıza bakalım diyecekler. Sonuç olarak bana göre içerik sıkıntısı yaşayanlar kazanacak :D

Birsey merak ettim, 5 ay önce foruma kayit olmussunuz ve halen daha icerik bulamadiniz mi? 1-2 ay neyse, fakat 5 ay'da youtubede icerik bulamayan bos bos webde geziniyordur ya da dizi izliyordur :)

İçerik sıkıntısı yaşayan adam Youtube'u bıraksın.

Birsey merak ettim, 5 ay önce foruma kayit olmussunuz ve halen daha icerik bulamadiniz mi? 1-2 ay neyse, fakat 5 ay'da youtubede icerik bulamayan bos bos webde geziniyordur ya da dizi izliyordur :)

başlangıç aşaması için söylüyorum bunu , tabi ki içerik konusunda hala ahım şahım bir ana başlığım olduğu söylenemez. Yeni arkadşlar açısından baktım ben olaya

Hala anlamadiginiz bisey var. Neden anlamakta gucluk cekiyorsunuz bilemiyorum ama kimse bu anketin sonucuna gore her bildigini aciklamayacak. Konunun nereden buraya geldigini bilmeyenler agzini acip tek kelime etmesin. Kimse burada her bildigi icerigi soylemek zorunda degil ki soylemeyecek de tabii ki.

Ayrica demissiniz ya hani Evet diyenler icerik paylassin da gorelim diye, ben Evet oyu verdim! Eger icerik paylasirsam en basta Hayir diyenler atlarlar o icerige adim gibi eminim.

Daha fazla uzatmayin, okudugunuzu anlamaya calisin biraz. Surada yazilan cogu yorum o kadar sacma ki, gorseniz sanki Evet oy verenlerle Hayir oyu verenler birbirine dusman kesilecek..

Siz daha benim sordugum soruya cevap veremiyorken, burada gelip tribunlere oynamayin!

Son sozum budur, benimle derdi olan varsa da erkek gibi gelir bana hitaben yazar!

Hala anlamadiginiz bisey var. Neden anlamakta gucluk cekiyorsunuz bilemiyorum ama kimse bu anketin sonucuna gore her bildigini aciklamayacak. Konunun nereden buraya geldigini bilmeyenler agzini acip tek kelime etmesin. Kimse burada her bildigi icerigi soylemek zorunda degil ki soylemeyecek de tabii ki.

Ayrica demissiniz ya hani Evet diyenler icerik paylassin da gorelim diye, ben Evet oyu verdim! Eger icerik paylasirsam en basta Hayir diyenler atlarlar o icerige adim gibi eminim.

Daha fazla uzatmayin, okudugunuzu anlamaya calisin biraz. Surada yazilan cogu yorum o kadar sacma ki, gorseniz sanki Evet oy verenlerle Hayir oyu verenler birbirine dusman kesilecek..

Siz daha benim sordugum soruya cevap veremiyorken, burada gelip tribunlere oynamayin!

Son sozum budur, benimle derdi olan varsa da erkek gibi gelir bana hitaben yazar!

Merak etme hayır diyenlerin hepsinin zaten içeriğe ihtiyacı yok.Evet diyenlerin çok büyük bir kısmı bu işten para kazanamayan, uğraşmayan, emek sarfetmeyen, render almaya üşenen, okumayan, araştırmayan, sallayıp geçen insanlar.Adam kalkıp benim veya bi başkasının yada bir başkasının 1-2 senesini harcadığı bu sektörde çalışmadan neden para kazanmasını istesin.Forumda içerik konusunda bir sıkıntı yaşayan arkadaşa yazmıştım sana yardımcı olucam diye.Ardından 4-5 tane pm geldi.Banada yardımcı olurmusun.Bazı yöntemler anlattım.Şuan eminim ki kendisine yardım ettiğim arkadaş anlattıklarımı yapmıyor.Neden çünkü bu dediklerimden dolayı.

Sende eğer paylaşım yapacaksan umarım kendi çalıştığın içeriği paylaşırsın.

Merak etme hayır diyenlerin hepsinin zaten içeriğe ihtiyacı yok.Evet diyenlerin çok büyük bir kısmı bu işten para kazanamayan, uğraşmayan, emek sarfetmeyen, render almaya üşenen, okumayan, araştırmayan, sallayıp geçen insanlar.Adam kalkıp benim veya bi başkasının yada bir başkasının 1-2 senesini harcadığı bu sektörde çalışmadan neden para kazanmasını istesin.Forumda içerik konusunda bir sıkıntı yaşayan arkadaşa yazmıştım sana yardımcı olucam diye.Ardından 4-5 tane pm geldi.Banada yardımcı olurmusun.Bazı yöntemler anlattım.Şuan eminim ki kendisine yardım ettiğim arkadaş anlattıklarımı yapmıyor.Neden çünkü bu dediklerimden dolayı.

bana göre işi bilenler bilmeyenlerden daha tehlikeli...

işi bilen adamın içeriğe daha çok ihtiyacı vardır çünkü artık biliyordur işin her türlü pisliğini. bilmeyen adam zaten bilmiyor forumda yeni açılan konulara bakmıyormusunuz ne atsam ünlem cart curt diye konular açılıyor...

işi bilen adam içerikte kopyalar aslanlar gibi, dolarda yakar, ünlemde geçer, kopyaladığı içeriğe milyon izlenimlerde çeker..

işi bilmeyen adamın içerikle ne işi olacak... sizin dediğiniz gibi kaynak sıkıntısı çeken ytyi bıraksın...

sizinde diyorum çünkü siz ötekileştiriyorsunuz insanları forumu 2 ye bölüyorsunuz... nerden geldiğinizi unutarak

Oncelikle sen degil "siz" . Bu ayrimi yaptiktan sonra suna da bi aciklik getireyim ki ben zaten paylasirsam kendi calistigim icerigi paylasirim.. Baskasinin ne calistigini bilecek kadar muneccim degilim.

Diger konuda da sizin kime yardim ettiginiz sizi, o kisinin sizin anlattiginiz yontemi uygulayip uygulamamasi da o kisiyi ilgilendirir. Siz iyilik yapip anlatmissiniz, iyi yapmissiniz. Anlattiginiz kisi bu iyiligi gormezden geliyorsa cok da uzerinde durmayin bence. Ne demisler "Iyilik yap denize at, balik gormezse malik bilir.. "

Ben simdiye kadar hep soyledim yine de soyluyorum, arastirmayan, caba sarfetmeyen, bu isi ciddiye almayan zaten kazanamaz. Benim burada icerik paylasilmasina Evet dememin sebebi forumun amacina uygun olarak devam edebilmesini saglamak. Burada ben fail calisin dedigimde gidip de tum fail kanallarina telif atani gormedim, duymadim. Cizgi film konusu acildi, bir tane kanalim bile sahte teliften, topluluktan vs kapanmadi paylasildigindan bu zamana kadar. Biz kendimizi cok korkutuyoruz bence... Isim vermedikten sonra kategori soylesek bunda ne sakinca olabilir?

Ayrica bisey sormak istiyorum, emek veren, caba harcayan ve kategoriyi bulan bir kisi kategorisini aciklamak istememesini cok dogal karsiliyorsunuz da, ayni cabayi sarfedip, ayni emegi veren bir kisinin emeklerini baskasiyla paylasmasini neden dogal karsilamiyorsunuz? Ikisi de birbirinden dogal iki davranis bicimi.. Yanlis miyim?

Son düzenleme:

Şunu unutmaki yt artık eskisi gibi değil bu yüzden çoğu kişi içerik sıkıntısı çekiyor.Ben YT işene gireli yaklaşık 1 sene oluyor ve ilk günlerden bu yana dağlar kadar fark var eskiden rahattı sistemi yerine oturtunca sorun kalmıyordu.Eğer ben işe yeni başlasam ben bile sıkıntı çekerdim adım gibi eminim.Yeni başlayanlara bir yerde destek gerekiyor.Ayrıca oylamada evet seçilsede hergün içerik paylaşımı yapılacak diye birşeyde yok.Zaten yt ile adam gibi ilgilenen kişi tek kategori , içerik vs çalışmaz...

hayır diyenler emin ol atlayacaklar.çünkü hayır diyenler işi bilir.kategori öğrenrise yeni ondanda 400 500 tl çıkartır.ama işi bilmeyene kategori versen ne farkeder.adsense bağlnacak kanal versen bağlayamaz o beceriksizler.sadece bi kanala 1000 video atar yt önlem ağlır ağlarsınız.

hayır diyenler emin ol atlayacaklar.çünkü hayır diyenler işi bilir.kategori öğrenrise yeni ondanda 400 500 tl çıkartır.ama işi bilmeyene kategori versen ne farkeder.adsense bağlnacak kanal versen bağlayamaz o beceriksizler.sadece bi kanala 1000 video atar yt önlem ağlır ağlarsınız.

Peki o zaman forum ne ise yarayacak bu durumda? Ne paylasacak insanlar? Illa birseyler satmak icin mi lazim forum?

sen yt işini nerde örendin ?

Dislike butonu olsa bu mesajına dislike basardım :D

@Serk@nYT eğer youtube para kazanma hakkındaki bildiklerini paylaşmasaydı sen nasıl para kazanacaktın? O bu bilgileri kendisine saklayamazmıydı? Eğer kendisine saklamış olsaydı ne ! ile uğraşırdı ne toplu para kazanmalar ile uğraşırdı. Youtube spamdan filan kanal kapatmazdı gül gibi geçinip giderdi. Ama youtube hakkında bildiklerini paylaşarak insanlara belkide hayatları boyunca çalışmış olsalarda kazanamayacakları paraları 1 - 2 yıl içinde kazanmanın yolunu gösterdi. Ama forum artık o duruma geldi ki paylaşım yapan üyenin sınırsız banlanmasını isteyen üyeler var ayıptır günahtır.

Gece olunca oylar değişmiş fark açılmış gizli şeyler dönüyor bence. :P

Oy veren 162 kişinin çalıştığı kategorileri duymak isteriz, bekliyoruz.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] nasıl oluyorda gece olunca bu kadar fark oluyor? 5 fark atmisken yasaklansin diyenler suan 30 fark serbest olsun diyenler önde .. :)

şurda kategori paylaşımı yasaklansın diyen kişilerin çoğu burda işi öğrenen burda paylaşılan konularla kategorileri kapan kişiler. şimdi gelmiş geçmişlerini unutuyorlar paylaşım yapmayı bırakın yapılan paylaşımlara bile hazzemediyorlar.
mesajımı editleyen moda burdan selamlarımı iletiyorum..

Son düzenleme:
O BECERİKSİZ, ACEMİ, CAHİL diye adlandırdığınız insanları tekme tokat kovun forumdan da olsun bitsin herşey.... tepeden inme YT ci indiniz çünkü...

şunu da unutmayın Allah kibirlenenlerin kibirlerini boynuna tasma eylermiş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri