İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık kalıcı banlansamda ben bunu yazacağım ..

Bu " Fakir " denilen arkadaş bir adminin akrabası dostu yada kardeşi mi? adam neler yapıyor neler halen ceza aldığı yok süresiz ban aldıgı yok ..

Kategori paylaşıyor banlanma yok başkasının içerigini paylaşıyor banlanma yok .. konusu kapanınca skypeden ekleyin hepinize vereyim kategori banlayan yok ..

i sözlük benim videolara saldırdı diyor " Kod deneyitlicisinden " sahte kapanmiş kanal yapıyor banlanmıyor ..

yok abi bu coçuğun admin akrabası yada arkadaşı var ..

Eğer bunu ispat etmezsen seni sınırsız banlayacağım. Şimdilik onaysız kullanıcılara aldım. İspatını bekliyorum.

Anketi başından beri takip ediyorum elimden geldiğince kimseye bulaşmamaya çalışıyorum ama olay artık öyle bir boyuta geldi ki yönetim hakkında ileri geri konuşmalar başladı. Yeni başlayanlar hakkında ileri geri konuşmalar başladı. Serbest olsun diyeler hakkında ileri geri konuşmalar başladı.

Eğer bunu ispat etmezsen seni sınırsız banlayacağım. Şimdilik onaysız kullanıcılara aldım. İspatını bekliyorum.

Anketi başından beri takip ediyorum elimden geldiğince kimseye bulaşmamaya çalışıyorum ama olay artık öyle bir boyuta geldi ki yönetim hakkında ileri geri konuşmalar başladı. Yeni başlayanlar hakkında ileri geri konuşmalar başladı. Serbest olsun diyeler hakkında ileri geri konuşmalar başladı.

hocam arkadaşın çıkışı normal değilmi sizce geçen ben bir kişiye cevap verdim 1 gün ban yedim yazdıgımda ban yenilcek bir şey değilde usluptan çizdiler şimdi bu adam sürekli forumu birbirine katıyor yalan yalış konular falan ceza yemeyince arkadaşda çıkış yapmış bence yanlış kararlar veriyorsunuz

hocam arkadaşın çıkışı normal değilmi sizce geçen ben bir kişiye cevap verdim 1 gün ban yedim yazdıgımda ban yenilcek bir şey değilde usluptan çizdiler şimdi bu adam sürekli forumu birbirine katıyor yalan yalış konular falan ceza yemeyince arkadaşda çıkış yapmış bence yanlış kararlar veriyorsunuz

Onu da Onaysız Kullanıcı haline getirmiş zaten :)

Yönetim işini iyi yapar her zaman yönetimi eleştirmeyiniz lütfen . :)

Adminleri olan şikayetinizi yine adminleri iletin kendi şikayetlerini kendileri çözsünler.

<P><P>&lt;P&gt;&amp;lt;edit;</P><P> </P><P>><P>Tel bozuk yaziyor </P></P>

Son düzenleme:
hocam bir sorum olacak bu ankette onaysız kullanıcılar oy kullanabiliyormu ?

Hayır hocam kullanamıyor. Açıkçası biz görebiliyoruz kimlerin oy kullandığını, oylama kapanmadan bir iki saat önce [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve [MENTION=11620]era[/MENTION] ile birlikte (mNote karar belirtmedi, era serbest olmasını ben serbest olmamasını destekliyorum bu nedenle adil olacağımızı düşünüyorum) daha önce hiç mesaj atmamış, yıllardır siteye girmemiş (mesaj atmamış değil, siteye girmemiş) kişilerin oylarını temizlemeyi bile düşünüyoruz. Çünkü YTPara'yı YTPara yapan üyelerimizin isteği olsun istiyoruz. Yoksa eski multi'lerin ya da hatır için gelip oy verenlerin isteği olsun istemiyoruz...

Şimdi Paylaşılsın çıkacak diyelim sonuç sizde kategoriler içerikler sular seller gibi akacak mı sanıyorsunuz ? Zaten kazanan adam paylaşılmasından oy kullanmış. Yasak kalksada zaten kazanan paylaşmaz özet olarak hiç bir şey değişmeyecek sadece ayda 1-2 açılan bilindik içerikli konulara müdahale edilmez yasak kalktı diye
:D

Şimdi Paylaşılsın çıkacak diyelim sonuç sizde kategoriler içerikler sular seller gibi akacak mı sanıyorsunuz ? Zaten kazanan adam paylaşılmasından oy kullanmış. Yasak kalksada zaten kazanan paylaşmaz özet olarak hiç bir şey değişmeyecek sadece ayda 1-2 açılan bilindik içerikli konulara müdahale edilmez yasak kalktı diye
Anketin açılış amacı kural belirlemek zaten.Paylaşıp paylaşılmama değil.

hocam yanlış düşünüyorsun :) misal biri bi katagoriden kazanıyor baktı forumda paylaşıldı ve çöp oldu bu sefer o adam gelip bildiği ama kazanamadığı katagorileri yazacak bir nevi sidik yarışına dönecek ortalık bir süre sonra bunların yaşanacağına eminim

Moderatörlerin banlama yetkisi yok bilginize. Biz yaptığımız herşeyden adminlere hesap veriyoruz. İkide birde bizleri katıp bunlar nasıl moderatörler demeyi bırakın.

Merhaba, yetkiniz yok ise neden moderatör olarak görev yapiyorsunuz? Yönetim moderatörlere güvenmiyor mu?

Bence herkes işine baksın sıkıntısı olan report etsin zaten report çokluğundan admin arkadaşda gerekeni yapacaktır böyle şeyleri forum içinde tartışmak çok komik ve saçma herşeyin bir yolu yordamı var kimi ergen diyor kimi başka bir uslüp kullanıyor kendinize gelin kimsenin kimseye hakaret vs böyle uslüpsüz kelimeler kullanıp kullanarak tartışma ortamı yapmaya hakkı yok sıkıntın varsa report et geç kardeşim

Bu karar çok kritik defalarca yazdım.bu kararı yönetime bırakalım bence... [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

mobil mesaj

Anketten ve ardından üye incelememizden serbest olsun çıksın zaten, tüm kategorileri, içerikleri paylaşayım da başkası paylaşamasın :D En azından insanlar hangi kategoriyi, içeriği kullanmaları gerektiğini yine araştırmak zorunda kalır :D Hem de beğeni kasarım :D

hocam yanlış düşünüyorsun :) misal biri bi katagoriden kazanıyor baktı forumda paylaşıldı ve çöp oldu bu sefer o adam gelip bildiği ama kazanamadığı katagorileri yazacak bir nevi sidik yarışına dönecek ortalık bir süre sonra bunların yaşanacağına eminim

ben hiç sanmıyorum hocam bekleyip görelim

Merhaba, yetkiniz yok ise neden moderatör olarak görev yapiyorsunuz? Yönetim moderatörlere güvenmiyor mu?

Merhaba. Bizler üyelere cezalar veririz. Admin olmadığı zamanlarda kötü içerikli mesajları editleriz. İfşa edilen kanal varsa konulardan sileriz. Yanlış konu açanları uyarırız. Ard arda mesaj yazan kişileri uyarırız. Küfürlü konuşanları cezalandırırız. Forumun düzeninini bozan kişilere uyarı yaparız , doğru bir şekilde davranmalarını sağlarız.

Eğer bu kuralları kişiler üst üste çiğner ise olaya süper moderatörler ve adminler müdahele eder ve banlama olayları devreye girer.

Hayır hocam kullanamıyor. Açıkçası biz görebiliyoruz kimlerin oy kullandığını, oylama kapanmadan bir iki saat önce [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve [MENTION=11620]era[/MENTION] ile birlikte (mNote karar belirtmedi, era serbest olmasını ben serbest olmamasını destekliyorum bu nedenle adil olacağımızı düşünüyorum) daha önce hiç mesaj atmamış, yıllardır siteye girmemiş (mesaj atmamış değil, siteye girmemiş) kişilerin oylarını temizlemeyi bile düşünüyoruz. Çünkü YTPara'yı YTPara yapan üyelerimizin isteği olsun istiyoruz. Yoksa eski multi'lerin ya da hatır için gelip oy verenlerin isteği olsun istemiyoruz...

valla oh çok doğru karar hocam özellikle anketten sonra açılan üyeliklerinde oyları geçersiz sayılırsa iyi olur artık şüpheleniyorum milletten yanlış anlamayın sizden değil.. bakın ilk başta ankette paylaşılmasın diyen taraf sollamıştı bugün ise diğer taraf geçmiş adil bir oylama olması için lütfen anket açıldıktan sonra kaydolan üyeliklerin oylarını saymazsanız çok sevinirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri